God jul!

Takk for et fantastisk år, bandmedlemmer, publikum, blogglesere og TV-seere!
Det har vært et mildest talt strålende år for Bare Egil Band. Et av uendelig mange høydepunkter var selvfølgelig den ekstraordinære turneen Norge på kryss og tvers som ble dokumentert i NRKs nydelige TV-serie og som avstedkom to gnistrende dobbeltalbum, Norge på kryss og tvers volum 1 og volum 2. De av dere som gikk glipp av den timeslange versjonen av Rockefellerkonserten på Julaften, bør snarest finne en måte å se dette eksplosive showet på datamaskinen deres, for det var minneverdige saker. Nå er det vel all mulig grunn til å tro at dette vil bli en juletradisjon med vel så stort potensiale over tid som Grevinnen og hovmesteren, men det kan jo bli lenge å vente helt til neste år med å se dette igjen.
For de av dere som har blitt sugne på mer Egil live kommer det en ny mulighet i begynnelsen av februar når vi besøker Bergen, Tromsø og legendariske Sentrum Scene i Oslo. Enkelte heldige festivaler vil også få besøk til sommeren. Så langt er Steinkjerfestivalen og Vinjerock bekreftet, men flere kommer snart,og det er fortsatt rom for et par til.

For tida er det også mulig å se noen glimt av meg på Julemorgen på NRK1 om morgenen i serien Gregers og Greta om noen skulle være interessert i det. Min gode venn Aslag er dessuten programleder, så det er plenty med grunner til å se det programmet enten man har barn selv eller ikke. De episodene som har gått så langt kan du se her. Lille Julaften var jeg også gjest i programmet og spilte et lite julepotpurri for barna.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter