I kveld på Brille, til helga på turné!

Skarpe observatører har lagt merke til at det har vært litt sporadisk/slunken aktivitet her på bloggen i det nye året, og noen har spekulert i om jeg er død eller om jeg har lagt opp, men jeg kan forsikre om at ingen av delene er tilfelle. Jeg er i full vigør – faktisk i så full vigør at jeg nesten ikke har tid til å blogge! Har dere ikke sett meg på Brille eller? Det har jo nesten like mange seere som Lilyhammer! I kveld er jeg tilbake der igjen kl. 21.30 på NRK1, proppfull av vittigheter sammen med Dagfinn Lyngbø og Else Kåss Furuseth! Dessuten har det vært turne med Hurra Torpedo de siste ukene med fulle hus og ekstrakonserter over hele Øst-Europa, jeg er kliss naken i den nye Tone Damli-videoen, jeg har kalt Madcon negre og helt suppe på Plumbo og Kaizers og neste helg legger selveste Bare Egil Band ut på en ny av sine spektakulære miniturneer. Det blir Garage i Bergen, Driv i Tromsø og selveste Sentrum Scene i Oslo med fri aldersgrense på galleriet. Det blir nye låter til hvert sted og lokalt ønskede kostymer og coverlåter – akkurat som på TV. Få med deg dette ellers så er du skikkelig teit!

Ett kommentar til “I kveld på Brille, til helga på turné!”

  1. watcho sier:

    Kjære bloggmester Egil. Kan du tenke deg å tralle Krise og/eller Motkrise på konserten i Tromsø? Det hadde vært storartet!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter