Useriøs presse

Man kan spørre seg hva man skal med en tabloidpresse når de ikke klarer å lage en sak ut fra et så inspirert presseskriv som dette:

Bare Egil Band tilbake til dass

Det er lett å tro at Egil Hegerbergs Bare Egil Band alltid har vært den en suksesshistorien det er i dag med utsolgte turneer land og strand rundt, talløse spellemannsprisnominasjoner, eget TV-show, publikumsbejublede gjesteopptredener i andre TV-programmer, gullplater osv. men det er faktisk ikke tilfelle. En gang i tiden måtte han ta de jobbene som bød seg, og han måtte være glad og takknemlig for en sjanse til å spille på de usleste steder tenkelig. Ja, så langt nede på rangstigen i det norske artisthierarkiet var han at han måtte spille på offentlige toaletter for i det hele tatt få en sjanse til å vise seg fram for et publikum.

Heldigvis for ham viste det seg at klosettet har helt spesielt gode egenskaper som spillested. Akustikken der er meget god, og folk lytter også på en annen og grundigere måte når de er ute for å gjøre sin daglige dont enn i vanlige konsertsituasjoner. De tar inn musikken med hele kroppen; lytter med andre kroppsåpninger, tar inn vibrasjoner via stussen og formelig snuser inn aspekter av musikken som det gammeldagse øret ikke kan oppfatte. Hegerberg hadde også et repertoar som passet uventet godt til dette unevnelige stedet, og de pikante og oppsiktsvekkende aspektene ved spillestedet ga faktisk hele karrieren hans en regelrett kickstart. Han ble kjent som dotrubaduren, dass-sangeren eller den syngende klosettvakt og brukte i ettertid lang tid på å fjerne det gufne brune stempelet som etter hvert klebet ved ham. Vel, nå er dette endelig glemt og det er på tide å vende til bake til det stedet det hele startet, dassen på Sentrum Scene i Oslo. Det var her på begynnelsen av nittitallet han fikk muligheten til å vise seg fram på de mange herre- og dametoalettene under diverse festivaler i regi av bl.a. RadiOrakel og Oslo Rock Festival.

Denne gangen skal han faktisk spille på selve hovedscenen i front for sitt fantastiske, spillesugne band kjent fra høstens suksess-serie på NRK, men det er forventet at han i løpet av kvelden kan bli litt småtrengen og også må avlegge en liten visitt på avtredet. Og i den anledning skal man ikke se bort fra at det også blir nynnet/plystret/framført ei lita stubb. Er du riktig heldig får du det kanskje med deg!

Dette er et meget godt og tabloid poeng som egner seg ypperlig som et oppslag i drittavisa di i forbindelse med Bare Egil Bands miniturne neste uke. Det lar seg sikkert gjøre å få et intervju med selveste hovedpersonen på angjeldende sted i forkant av denne helga. La ikke sjansen gå fra deg!

9.2 Garage, Bergen

10.2 Driv, Tromsø

11.2 Sentrum Scene, Oslo

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter