Narko-Hamar trenger min hjelp!

Jeg ser av lokalpressen at det nylig er beslaglagt store mengder hasjis i distriktet (riktignok i Kongsvingertraktene, men det står om det i Hamar Arbeiderblad og da er det lokalt nok for meg!) Jeg føler derfor at det er betimelig at jeg gir den assistanse til lokalmiljøet som jeg kan som kunstner. Jeg har derfor som en hastesak overstyrt min egen settlistegenerator og dyttet inn hoveddelen av min antinarkotikasuksessforestilling Vrøvl og fanteri i Bare Egil By fra tidlig 00-tall. Her får man bl.a. stifte bekjentskap med den knallharde Politimester-Egil som slår ned på Smugler-Egils forsøk på å innføre stoff til Bare Egil By.

Jeg skjønner av beslagets størrelse at narkotikaproblemene i omegn må være betydelige og abstinensproblemene dermed burde være på sitt høyeste på torsdag. Derfor burde være god grobunn blant lokalbefolkningen for noen oppbyggelige sanger i sakens anledning. Jeg tror også forestillingens form vil være forståelig og kommunikativ i en by hvor dette er regnet som det ypperste innen scenekunst. Bakermester Egil er nemlig også en sentral person i fortellingen. Det samme er Gladkristen-Egil. Følg med!
Jeg har også funnet fram denne perlen fra Duplex-arkivet. En av de beste låtene fra Bare Egil By ble aldri spilt inn til plata, men foreligger her i en demoversjon. Stemningsrapport fra en lørdagskveld i Bare Egil By.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter