Ønsk deg en låt av Hegers på Gregers!Som et ledd i min nye storoffensiv på de sosiale medier utlover jeg herved en splitter ny og fin mulighet for å få hørt sin ønskelåt på konserten på Gregers på Hamar førstkommende torsdag. Legg inn en kommentar om hvorfor jeg skal spille nettopp din favoritt og du får muligheten til å høre den live på scenen. Er det en sang jeg sjelden spiller live som du har lyst til å høre? En som har betydd noe viktig for deg i livet ditt? Kanskje kjæresten din fridde til deg ved å synge den sangen? Kanskje bestemor ville høre den på dødsleiet? Kanskje du ble unnfanget til tonene av nettopp den låta? Eller er det en du simpelthen synes er litt fin? Den beste begrunnelsen vil bli valgt ut av en uhildet jury bestående av meg selv og resultatet vil bli kunngjort fra scenen samme kveld (hvis jeg husker det). Og jeg kommer neppe til å velge Arne.

8 kommentarer til “Ønsk deg en låt av Hegers på Gregers!”

 1. tomej sier:

  Kanskje den derre «slikke pikk»? Ikke fordi den sangen er så bra men jeg har aldri hørt du synge den live. Og jeg innbiller meg også at du hadde blitt flau av å stå å synge den på Gregers… Mest derfor egentlig.

 2. circumpunct sier:

  «Konstruktiv kritikk»! Je fekk mitt fysste blåe øge når je sang den sangen på en pub i Oslo!! Det må nevnes at alkoholnivået i meg kunne få meg tell å høres mindre ironisk ut enn je tydeligvis måtte.

 3. PC sier:

  Godt ønske circumpunct. Selv trenger jeg også «du bråker så fælt». Den trengs både for å være annoying noen ganger eller kneppe igjen «sjå på mei a folkens, Je er viktig je og kauke for oppmerksomhet»-folk. Spesielt når du sjøl vil være en sånn en.

 4. circumpunct sier:

  «Du bråker så fælt» var den sangen je sang før «Konstruktiv Kritikk». Begge gir deg nok av oppmerksomhet, hvis det er det man er på jakt etter så klart. *piiip,piiip! piiiip piiiip*…

 5. Lars Birger sier:

  har hvert singel altforlenge. Trenger litt oppmuntring , å da passer «ta for deg nå» ganske bra.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter