Ønskelåt til Tingvoll

En uke med fantastiske natur- og konsertopplevelser i Finnmark fylke er bragt til ende og kursen er satt mot mine forfedres fødested, Tingvoll på Nordmøre. Plassen er Sellanrå, dagen er lørdag, anledningen er Kulturvekkå og bandet er hele sulamitten av den fantastiske nordmørsgjengen som utgjør mesteparten av Ikke Bare Bare Egil Band Band. Forhåpentligvis blir det legendarisk, i verste fall blir det bare helt topp.

Det blir premiere på 10ngvoll Z fra Angvika og det blir masse andre svisker, drops og merkverdigheter. Og det blir selvsagt også anledning til å ønske seg sin egen favorittlåt via denne bloggen. Skriv ditt ønske i kommentarfeltet og jeg vil velge ut den beste begrunnelsen og spille angjeldende sang på konserten. Har vi en deal? Selvfølgelig har vi det!

2 kommentarer til “Ønskelåt til Tingvoll”

  1. Jeg ønsker å høre Ikke Bare Bare Egil Band Band fremføre en glemt klassiker, nemlig Knutsen & Ludvigsen sin udødelige «Vill Vest». Som styremedlem i Tingvoll Blueslag ønsker jeg at denne dedikeres Tingvoll Country Club som nå har ridd inn i solnedgangen for aller siste gang. Takk for følget og lykke til på «den andre siden».

  2. Rettelse: Sangen heter såklart RETT VEST!!!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter