Gå på El Doom & the Born Electric på John Dee i kveld!

I kveld er det den aller første fullengdes konserten med herlige El Doom and the Born Electric på John Dee i Oslo. I den anledning slipper de også en splitter ny 7-tommer med to helt nye låter. Alle som har mulighet skal jo selvsagt tenkt seg på konserten, så jeg tenkte det av allright av meg å sette sammen en liten El Doom spilleliste i Wimp for dere med vorspiel-musikk. På den måten kan dere forberede dere litt på det dere skal få høre. Men dere som må bli hjemme får litt innsikt i hva dere går glipp av.

Lista må jo bare sees på som et utgangspunkt, så får dere dykke dere lenger inn i materien selv etter hvert som dere får øynene opp for hvilken uendelig mengde kvalitetsmusikk disse fine menneskene har stått bak. Her har jeg samlet noen av mine favoritter fra plata, selvfølgelig den nye singelen og enkelte håndplukkete godbiter fra hovedmannen og de andre bandmedlemmenes øvrige karrierer. Her er det selvfølgelig noen låter med Thulsa Doom, som jo er den naturlige forløperen til dette bandet, Cumshots som var på vei med ekspressfart i progretning når de la inn årene, El Cuero hvor brødrene Brynjar og Håvard Takle Ohr spiller til vanlig, en låt fra den supre skiva til Hedvig Mollestad Trio selv om Hedvig nå dessverre har sluttet i bandet. Det er også noen låter med mer ukjente og rolige sider av Ollis’ talent som Hillstone Halos og Loophole. Dessuten er selvfølgelig den vidunderlige Ollis Blues (Herlig blytung blues) med Black Debbath med i lista. Der kommer El Doom virkelig til sin rett i en vidunderlig musikkrelatert sketsj. Dessuten varmer jo mine favoritter Sirens and us opp!

Ett kommentar til “Gå på El Doom & the Born Electric på John Dee i kveld!”

  1. Anonymous sier:

    Herrlig låtliste, men WTF??? Har virkelig Cumshots lagt inn årene????

    Arild

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter