Rjukan – Bare Egil Band: 0-3, borteseier

For en dag for Rjukan! For en festaften! For en kulturell oppvåkning! For en triumf! Først fikk Rjukan barneskole et kompetansebyggende og bevisstgjørende show i to omganger som filleristet barnas forståelse av seg selv og deres rolle i verden. De var tydeligvis ikke vant til å bli tatt på alvor og responderte helt forbilledlig på Bare Egil og Aslags superpopulære barneshows kloke pedagogikk. De ble bevisstgjort sine svake resultater i fag som matematikk og ble tydelig stimulert til fornyet innsats. Dernest fikk en samlet voksenbefolkning i byen oppleve en Bare Egil i toppform på Huset kompet av et fyrverkeri av en glass- og pappeskespillende Aslag. Det var høydepunkter i fleng, deriblant Kongsbergs fotballåt Kif Kif Kif Kif og urpremieren på Rjukans råeste Rolls. Folk var i ekstase. De kjøpte skjorter i fleng og mange ville ligge med oss, men det hadde vi ikke tid til for i morgen tidlig skal vi spille i Miland og på Atrå.

Settlista var omtrent som følger:

Jeg Bare
Slepp meg inn
Krig er noe herk
Fredsmekler Egil-Røed Egil
Aliens 2
Kjærlighet mellom muslinger
Bloggsangen
Hvalfangstmuseet
Flytt Bodø lenger sør
Kif Kif Kif Kif
Særpingane taper aldri
Rjukans råeste Rolls
Æ39

Arne
Nokon som eg kjende før
Pump opp oljen

Nå er det bare for Notoddens befolkning å gjøre seg klar til vi inntar Carbiden på onsdag med en ny spenstig settliste og et nytt herlig show. Da med selveste MarOder som support. Det blir også til Notodden-konserten mulig å ønske seg låter via kommentarfeltet her på bloggen, og en heldig vinner vil kunne smiske til seg to gratisbilletter. Det eneste man trenger å gjøre er å sende en trivelig twittermelding til @BareEgilBand og merke den med #SmiskNotodden. Personen bak den mest rørende meldingen vil vinne to billetter. Sett i gang og kommenter og twitr!

Legg igjen en kommentar

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter