Takk for fin fest i går!

Takk for en fantastisk hyggelig 17. mai. Det var et herlig yrende folkeliv på Bøler og jeg var veldig rørt over at dere vartet opp med boder og underholdning og korpsmusikk og finstasen og flagg og greier og greier. Bare fordi lille jeg kom til Bøler skole og spilte litt! Tusenvis var dere og jeg håper alle dukker opp på konserten min på Rockefeller 9. juni også. Det hadde vært stas!
Nordstrand Blad lagde reportasje fra folkefesten og presenterer også et lite utdrag av dagens nyskrevne låt Sædfuck og bowiekniv
Selveste Wikipedia hadde også sendt en medarbeider for å ta bilder til artikkelen om meg!

Settlista var bestemt av bloggleserne og ekstranummeret var selvfølgelig Sko.
Her er lista omtrent som jeg husker den:

Bøler IF
Speider’n
Bloggsangen
Arne
Asfalt
Sædfuck og Bowiekniv
Sko

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter