En ny dag truer

I dag har jeg vært på ny øving med 290 ivrige 2.-klassinger på Sola kulturhus, og det skal bli veldig kjekt (som de sier på disse kanter) å spille seks forestillinger sammen med dem de neste to dagene (hvorav to er åpne for publikum – sjekk Sola kulturhus for billetter.) Bloggsangen og Pump opp oljen får i hvert fall en helt egen kraft med denne gjengen som kor! Og det dukker opp flere andre perler i spennende versjoner. Dette blir i hvert fall en annerledes opplevelse, det er i hvert fall sikkert. Jeg gleder meg også til å se hvilke kostymer de forskjellige skolene har plukket ut til meg. Det blir ett kostyme pr. show så her er det duket for mye spennende!

Photo Johnny Leo Johansen(c) (http://cameratravel.wordpress.com/2012/06/01/bare-egil/)

Men innen den tid skal jeg jo spille på Checkpoint Charlie i Stavanger i kveld. Det ryktes om et rivende billettsalg, noe som gjør at konserten i motsetning til i går kanskje vil kaste av seg nok til å finansiere taxituren t/r hotellet :-). Men jeg tror likevel at jeg kan garantere at det vil være mulig å få kjøpt billetter i døra. Konserten starter kl. 21.00, så møt opp i tide.

Foto: Gjengangeren (http://www.gjengangeren.no/kultur/har-du-hort-lata-om-gjenganger-n-1.7237401)

Nå sitter jeg og jobber med kveldens nye, lokale låt. Har ikke helt knekt koden på refrenget ennå, men håper å komme i mål før konsertstart. Det ligger an til å bli en kritisk punklåt om Stavanger kommune. I tillegg skal dere få servert et sett som forhåpningsvis er litt mer allment interessant enn det Sandnes-publikummet fikk i går. Jeg brukte publikum på Tribute som litt av en prøveklut og fikk vel bekreftet min mistanke om at noen av de lokale låtene jeg har laget den siste tiden har litt begrenset appell utenfor de stedene de er skrevet til. Dette kan medføre problemer med planen min om å spille inn live-album på Rockefeller til helga. Jeg ser også at de fleste av dere til nå vil at jeg bare skal spille det som faller meg inn der og da, og det blir det nok sannsynligvis ikke noe vellykket plate ut av, selv om det muligens kan bli en ok konsertopplevelse der og da. Så akkurat for øyeblikket ser det ut til at det kan drøye litt lenger med volum 3 av Norge på kryss og tvers, men ut fra salget av Volum 1 og 2 å dømme er det kanskje ingen som lider noen overlast for det 🙂

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

9. juni Black Debbath
Målrock, Årdal Kjøp billett!

10. juni Black Debbath
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

10. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Moen Kulturlåve, Målselv Kjøp billett!

11. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Lysnes Ungdomshus, Gibostad Kjøp billett!

15. juni Bare Egil Band
To glass , Haugesund Kjøp billett!

17. juni Black Debbath
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

18. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Mablisfestivalen, Stavanger Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter