Skal dere være med på plateinnspilling?

Fytterakkern, så treig jeg kan være! Jeg skammer meg virkelig over hvor forskrekkelig jeg behandler mine fans! Dere har jo lært dere å forvente en viss regelmessighet på utgivelsesfronten etter to knallsterke dobbeltalbum i fjor. Men hittil i år har jeg ikke gitt ut en dritt! Hva er dette for latskap? Ikke en fattigslig single har jeg funnet tid til å gi ut!

I fjor ga jeg bl.a. ut dette brillefine albumet!

Nå lurer jeg på om jeg skal rette på dette ved å spille inn et nytt album til dere på Rockefeller på lørdag. Jeg har jo nok låter i massevis, så det står jo ikke på det. Men jeg er jo ikke sikker på om det er det dere vil ha. Dere synes kanskje ikke at dere trenger enda et nytt Bare Egil Band-album ettersom dere allerede har i hvert fall seks hver fra før. Men jeg er så sabla glad i å spille inn og gi ut plater, så jeg kan godt tenke meg å spille et nytt album for dere på lørdag.

Og dette!

Men for sikkerhets skyld vil jeg gi dere muligheten til å si hva dere mener. Jeg har som dere ser laget en  meningsmåling i feltet til høyre hvor dere kan la deres stemme bli hørt. Dette spørsmålet går jo selvfølgelig først og fremst ut til de av dere som har tenkt dere på konserten, men jeg er jo ikke noen grinebiter så dere andre kan jo si hva dere mener dere også.

5 kommentarer til “Skal dere være med på plateinnspilling?”

  1. Anonymous sier:

    Ja kan ikke du ta åsså gjørrrrra det! Hadde jo vært riktig trivelig atte å spelle inn plaaate med masse folk og god stemning og gøy!

    Seriøst, gidd da.

    Hilsen Henrik

  2. Anonymous sier:

    Spill inn! Virkelig på tide at det blir utgitt noe mer, og Rockefeller 9. juni lyder bra!

  3. Anonymous sier:

    Når går du på Egil? Rekker man både Tyskland – Portugal OG konsert med deg? Eller må man bortprioritere 2.omg? 🙂

  4. Anonymous sier:

    Spill jævlig lenge? Da får du tid til både ny plate, gamle hits og det som faller deg inn (settlistegeneratoren er jo settlistegenerator, så den ekskluderer de andre valgene).

  5. Anonymous sier:

    Setlisten du hadde på akustisk vinter i sept 2001 er den DESIDERT beste du noensinne har spilt. Den bør reproduseres og gis ut på cd! 🙂

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter