God jul alle sammen

Det går mot jul og jeg vil gjerne ønske dere alle en herlig høytid gjennom et gjensyn med denne perlen av en julesang som problematiserer en av våre vanligste juletradisjoner på en god og ettertenksom måte. Det er viktig at vi ikke bare fokuserer på oss selv og vår egen fornøyelse i jula. Vi må ikke glemme at våre tilsynelatende uskyldige tradisjoner kan gå ut over en uskyldig tredjepart. Håper dette kan bli en vekker for noen hver og fungere som en spore til en mer etisk bevisst feiring.

Det har ellers vært et godt år for Bare Egil Band med mange ufattelig gode konsertopplevelser, og jeg håper det har vært bra for dere også. I det nye året tar Bare Egil Band seg en pause for å fokusere for fullt på Black Debbath. Håper dere alle sjekker ut vårt nye album «Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock» som kommer 11. januar neste år og tar en tur på en av de mange konsertene vi skal spille i kjølvannet av utgivelsen.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter