Kom på John Dee!

foto Stian M Kristoffersen

Kom og feir førjula på John Dee sammen med selveste Bare Egil Band på John Dee på torsdag 13. desember! Dette blir siste sjansen til å se den skjeggete kosebamsen live på en stund for fra nyåret legger han alle kluter til og satser for fullt på det gromme hardrockbandet Black Debbath som kommer med plata Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock 11. januar.

Men nå er det altså han Berre det handler om en stund til.  Om enn bare for en stakket konsert. Det blir en smule julemateriale, litt settlistegeneratorgenererte obskuriteter, enkelte gamle hits og selvfølgelig masse ufokusert småsnakk, og muligheten for å kjøpe skjorter i ukurante størrelser og grelle farger.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter