Store ting på gang i Lyngdal!

Som dere kanskje har fått med dere er aktiviteten i Bare Egil Band ganske lav for tiden på grunn av tilsvarende høy aktivitet i mitt andre band Black Debbath, med plateutgivelse, turne og greier og greier. Jeg går ut fra at du følger Black Debbath på blogg, Facebook og Twitter så noe mer trenger jeg vel ikke å si om den saken.

Men det er klart jeg har enkelte distrikter i landet jeg følger ekstra godt med på etter å ha besøkt dem og skrevet sanger om dem. Et slikt sted er Lyngdal. Dere husker vel alle den nydelige sangen jeg skrev til Dyrskuet i Lyngdal høsten 2011, Hei, Lyngdøl! Ta deg ei øl! Den sangen har gitt meg en egen omtanke og et eget hjerte for den bygda. Derfor leser jeg jevnlig Farsund avis (særlig hvis noen sender med en konkret link med en interessant sak). Dette skjedde nylig og derfor kan jeg dele denne vidunderlige gladsaken med dere.

2 kommentarer til “Store ting på gang i Lyngdal!”

  1. Andreas sier:

    For et fyrverkeri av noen mennesker. Lyngdal virker som en kjempespennende bygd!

  2. Roar sier:

    Mandal brukt og ødelagt – Norges sydligste
    http://www.taretv.no/?p=4188

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter