Norge på kryss og tvers volum 4 er ute

Bare Egil Bands nye plate er ute

Dette er en stor dag for oss alle. Norge på kryss og tvers volum 4, årets andre plate fra Bare Egil Band er klar. Dette er nok en samling med lokale låter med høyst diskutabel allmen interesse. Plata er spilt inn parallelt med Null som kom ut tidligere i år med samme musikalske lag og den låter omtrent akkurat like bra. Den har nok ikke den følelsen av ærlighet og vesentlighet som søsterplata hadde, men til gjengjeld er den faktisk ganske vittig og fengende. Den mangler selvfølgelig de låtene som virkelig utmerker seg på den måten som Æ39 og Bergen, du er ei fitteby gjorde på volum 3, men til gjengjeld er den mer helstøpt og har færre svake spor totalt sett. En typisk terningkast fire, vil jeg anta, uten at jeg har noen tro på at den kommer til å bli anmeldt noe sted.

Jeg holder meg i hvert fall godt! Man skulle vel ikke tro at den karen her har blitt 62 år!
Foto: Elisabeth Jakobsen

Det kommer veldig mye plater for tida, så jeg forventer ikke at noen skal gidde å høre noe særlig på dette her, men jeg kommer allikevel til å mase og gnåle på sosiale medier og prøve å lage påfunn som skaper oppmerksomhet for å få folk til å følge meg på alle disse forskjellige plattformene. Jeg kommer rett og slett til å være en forferdelig plage framover. Sånn har det blitt! Og som jeg har vært inne på allerede kommer det (minst) tre nye plater fra Bare Egil Band neste år. Dermed blir det ikke noe mindre gnåling i året som kommer. Ikke minst kommer jeg til å bruke mye energi på å forsøke å bli en ledende influenser på Youtube. Her forsøker jeg meg på den nye dillen reaksjonsvideoer. Jeg har filmet meg selv mens jeg ser en video av meg selv som spiller en låt jeg har laget, og jeg kommenterer det jeg ser. Dette blir det mer av framover, for dette er et innhold som jeg instinktivt merker at folk vil ha mer av.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter