Utsolgt og ekstrakonsert!

Det er jævla gode tider for vårs fjols. Caliban Sessions med bl.a. Bare Egil Band, Black Debbath og Thulsa Doom ble rekordtidlig utsolgt i år og konserten med Bare Egils Spellemannslag på Riksscenen neste fredag med et stjernelag bestående av meg sjæl, Odd Nordstoga, Tuva Syvertsen, Gjermund Silseth, Erik Sollid og Roald Kaldestad er også utsolgt. Men ikke fortvil! Nå blir det ekstrakonsert med Spellemannslaget på lørdagen! Hvem er det som ikke har lyst til å høre min fenomenale musikk tolket som en slags folkemusikk med disse musikalske mastodontene på laget? Hæh? Skjerpings! Den som ikke skjønner at de må få med seg dette enestående arrangementet, må jo være veldig lite interessert i å høre Bare Egils musikk i folkemusikkdrakt, pleier jeg å si. Og sånn kan vi jo ikke ha det!

Det er også verdt å merke seg at det er kunngjort to fantastiske konserter på Hulen i Bergen i forbindelse med 50-årsjubileumet borti der. Black Debbath og Maroder spiller 8. november mens Thulsa Doom og Bare Egil Band spiller lørdag 9. november. Det blir ganske rått, hva? Maroder har jo nettopp kommet med sin til nå beste skive, Skjør Anledning. Den kan du selvfølgelig også sjekke ut i Spotify-spillelista Duplex Nyeste sammen med de siste singlene fra Bare Egil Bands kommende album Norge på kryss og tvers volum 4. Gjør det, ellers klikker det for meg! Og gå på alle disse konsertene! Det kommer jeg ikke til å angre på at du gjør!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter