Bare Egil støtter fotballnorge

Ingen har mer omsorg for sliterne i fotball-Norge enn Bare Egil. Tidligere i år kom trøstesangen Alle heier på Odd, som både ga fotballaget Odd fra Skien som nesten kreket seg til fjorårets cupfinale og Odd Nordstoga, som dessverre ser ut til å gå tapende ut av årets sesong av Hver gang vi møtes litt sårt tiltrengt plaster på såret.

Nå følger det en storslagen hyldest til Hamkam fra Hamar, fotballens nedrykkmestre med uslåelige åtte nedrykk fra øverste liga. Singelen Hei, Hamkam! representerer det ypperste innen moderne norsk fotballmusikk og er som forgjengeren Alle heier på Odd hentet fra den kommende plata La oss vinne EM i fotball som kommer like plutselig som disse singlene har gjort. Her er det på ingen måte noen planer om å markedsføre at det kommer ny musikk eller lage noe oppstyr rundt det. Singler og skiver popper ut etter innfallsmetoden, akkurat som Herr Hegerberg liker det. Som en norsk Eminem slipper han plater når det passer ham og han lover fortsatt at det skal bli tre av dem i løpet av året. Vi får se om han klarer å holde ord. Han har kommet med både en og annen skrøne tidligere, så det vil vise seg.

Bandet består som seg hør og bør av Øyvind Blomstrøm på gitar, Øystein Frantzvåg på bass og den nye Kvelertak-trommeslageren Håvard Takle Ohr på de tingene han spiller på. Coveret er designet av den aldri hvilende Ronny Haugeland. Alt er rett og slett som det pleier å være i Bare Egil Land. Tekstene til Bare Egil Bands låter finner du på Duplex hjemmesider. Det kan alltids være fint å ta med seg.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter