Ting skjer hele tida

Bare Egil Spellemannslag kommer fortsatt med en ny singel hver fredag, så det lønner seg å følge spillelista på Spotify hvor låtene havner etter hvert som de lanseres. Forrige helg var det konserter med Bare Egil Band i Råde og Trondheim og onsdag var det en tur til Henningsvær i Lofoten. Strålende greier alt sammen, så prøv å få med dere de kommende konsertene i Jessheim, Haugesund og på Rockefeller. Jessheim og Rockefeller blir til og med med fullt band. Det blir stas!

Dertil kommer det stadig nye videoer i seriene Tett på Bare Egil Band og reaksjonsvideoseriene. Sist ute var Gulost i doss og ganske snart kommer det en ny episode av Bare Egil is reacting to things. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter