Ting skjer hele tida

Bare Egil Spellemannslag kommer fortsatt med en ny singel hver fredag, så det lønner seg å følge spillelista på Spotify hvor låtene havner etter hvert som de lanseres. Forrige helg var det konserter med Bare Egil Band i Råde og Trondheim og onsdag var det en tur til Henningsvær i Lofoten. Strålende greier alt sammen, så prøv å få med dere de kommende konsertene i Jessheim, Haugesund og på Rockefeller. Jessheim og Rockefeller blir til og med med fullt band. Det blir stas!

Dertil kommer det stadig nye videoer i seriene Tett på Bare Egil Band og reaksjonsvideoseriene. Sist ute var Gulost i doss og ganske snart kommer det en ny episode av Bare Egil is reacting to things. Følg med!

Legg igjen en kommentar

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter