I kveld Jessheim. I morgen Haugesund. Det er forskjellige ting, men…

I dag slapp Bare Egil Spellemannslag singelen Forskjellige Ting. Det betyr at det bare er to låter igjen før samtlige låter fra strømmekonserten tidligere i år er ute på digitale singler. Fenomenale Ronny Haugeland har laget nok et ypperlig illustrasjonsbilde, et såkalt cover. Godt jobba, Ronny!

I kveld spiller Ikke Bare Bare Egil Band Band på Jessheim sammen med Young Fogertys. Dette blir sammen med konserten på Rockefeller 26. september tilsynelatende eneste sjanse til å se dette herlige ensemblet i aksjon på en stund. Gudene vet hva som skjer med noe som helst framover, men det ser kanskje ut til at vi alle må sitte litt hjemme hos oss selv igjen i tiden som kommer, eller jeg bare litt pessimistisk? Er det på en måte det sangen Forskjellige ting handler om kanskje?

I morgen spiller Bare Egil Band to konserter på To glass i Haugesund. I den anledning slapp jeg denne sangen fra forrige gang jeg spilte der i Tett på-serien min. I videoen etterspør jeg forslag til ting jeg kan lage låter om til lørdagens konserter, men det trenger dere ikke å stresse med for jeg har fått gode nok tips allerede og låtene er ferdige begge to. Både Kengurutrøbbel på Karmøy og Sangen om Vamp er helt der oppe blant de beste lokale låtene jeg har laget, så dette blir stas! Kom på konsert!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

18. november marOder
TÆPS, Fredrikstad Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter