Alle hjerters dag i Drammen

Til helga er det valentinsdagen eller Alle hjerters dag. Det er på alle måter en aldeles tåpelig skikk, men akkurat som handelsstanden er jeg glad i å sko meg og kapitalisere på slike idiotiske tradisjoner, og ettersom jeg gladelig lager en låt til enhver anledning, har jeg selvfølgelig en valentinessang på repertoaret også. Denne sangen dukket opp på plata Norge på kryss og tvers volum 1 i 2011 og var nok opprinnelig skrevet til en konsert på Union Scene, tenker jeg. Den er som mange av mine sanger mer vulgær og ukoselig enn egentlig morsom, men den har jo egentlig en ganske fin melodi.

Får jeg være din Valentin?

Ettersom det er så mye støy og bråk overalt i vår hverdag og kanskje særlig her på internett har jeg valgt å mumlesynge sangen så man forhåpentligvis slipper å forholde seg så veldig til den. Teksten kan du eventuelt lese her, men det er det egentlig liten grunn til å kaste bort tiden sin på å gjøre. Sangen passer spesielt godt i disse dager ettersom jeg har hatt tilhold i Drammen i ukesvis i forbindelse med innspillingen av Kongen befaler. Dermed har jeg virkelig fått føle det pulserende utelivet i byen på pulsen og har om mulig blitt enda gladere i Drammen, ikke bare som by, men også som andre ting.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. mai Bare Egil Band
MS Bjørvika, Oslo Kjøp billett!

3. juli Bare Egil Band
Egersund visefestival, Egersund Kjøp billett!

3. juli Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Egersund visefestival, Egersund Kjøp billett!

7. juli Bare Egil Band
Christians kjeller, Kongsberg Kjøp billett!

7. juli Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Kongsberg Jazzfestival, Kongsberg Kjøp billett!

8. juli Bare Egil Band
Skåtøy café, Kragerø Kjøp billett!

8. juli Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow
Skåtøy café, Kragerø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter