Hold kjeft, Astrid S! La gammelkommunistene slippe til!

Det kan virke som om jeg har blitt temmelig usympatisk på mine gamle dager, men det er på sin plass! Når jeg sier Hold kjeft, Astrid S! på den siste singelen min, er det slett ikke grove hersketeknikker jeg bruker for å dytte ned og herse med yngre og mer vellykkede kvinnelige kolleger. Og det hele bunner absolutt ikke i noen form for misunnelse, sjalusi eller kvinnehat! Tvert imot!

https://youtu.be/mH6oS2ucU8Y

Nei, dette er et betimelig innlegg som på en saklig og relevant måte kritiserer hvordan innholdsløse og tanketomme syngedamer stjeler plassen i rampelyset fra gamle hederskronte kommunistartister som slipper flotte hyldester til store tenkere og filosofer som for eksempel formann Mao,. Ja, jeg slipper en ny video i morgen kl. 21.15 som heter Maos episke reise. Den kommer neppe til å få noen oppmerksomhet og det er Astrid S, Dagny, Sigrid og Auroras skyld. For ikke å snakke om Frida Ånnevik og Fay Wildehagen! Det jeg reagerer på er at det tilsynelatende har blitt viktigere å være talentfull enn å ha langt skjegg og de rette politiske meningene, og da blir det ikke så lett å være meg, for å si det sånn.

Plata Norge på kryss og tvers volum 5 kommer 4. juni og den kommer ganske sikkert heller ikke til å få noen oppmerksomhet! Jeg kan sikkert skylde på en kvinnelige artister for det også, men hovedgrunnen der er nok at jeg ikke gidder å gi den ut annet enn digitalt og at jeg kommer til å glemme å sende ut noen ordentlig pressemelding eller noen kopier til anmeldere (hvis det finnes noe sånt). Men det ødelegger ikke poenget mitt. Det er først og fremst jeg som er et offer i denne saken.

Plata Forskjellige Ting er av forskjellige årsaker blitt utsatt på ubestemt tid, men det er helt mulig at den kommer en eller annen gang i framtida. I mellomtiden fortsetter jeg ufortrødent å spille inn kjappe og lettvinte videoversjoner av samtlige låter jeg har skrevet, i serien Tett på Bare Egil Band.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

26. april marOder
Velferdsbygget, Hasselvika Kjøp billett!

3. mai marOder
Statsråden Bar, Bergen Kjøp billett!

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter