Skal JEG spille konsert?

Jeg har blitt veldig glad i å si ja til å spille konsert i det siste. Det er så deilig uforpliktende. Man vet jo at det uansett ikke blir noe av. Dobbeltbooking? Ikke noe problem! Tre konserter samtidig i tre forskjellige byer? Ingen sak! Jeg sier ja til alt! Denne uka skulle jeg spilt en konsert på MS Bjørvika på torsdag. Skulle jo tro at en konsert i internasjonalt farvann utenfor Operaen skulle kunne gjennomføres uten restriksjoner, men det kunne det visst ikke. Derfor er konserten flyttet til 26. mai. Det er bare 50 billetter tilgjengelig, men om det finnes så mange mennesker som er villige til å risikere livet for å se Bare Egil Band er vel mildest talt tvilsomt. Som et forsøk på å skape unødvendig blest rundt dette arrangementet har jeg spilt inn en versjon av min totalt ukjente låt Bjørvikua til serien Tett på Bare Egil Band.

Hver tirsdag og fredag kl. 21.15 kommer det en ny video i denne populære serien, og Bjørvikua kommer tirsdag. Den er ikke skrevet i forbindelse med den kommende konserten, men til en konsert jeg hadde på Salt for noen år siden. Den har ikke vært ute på plate ennå, men den er nok med på Norge på kryss og tvers volum 5 som faktisk kommer før sommeren! Du hørte det først her på Bareegilblogg.no eller Duplex Hjemmesider eller hvor du nå enn er. Til konserten på MS Bjørvika må jeg skrive ei ny låt, fortrinnsvis ei sjømannsvise, kanskje? Vi får se hva låtskrivergeneratoren dikterer når den tid kommer.

Tett på Bare Egil Band tikker og går og hadde stor suksess forrige uke med to skikkelige perler i form av Jeg har aldri slått deg og Slepp meg inn gjort i versjoner som virkelig fikk fram det sterke innholdet. Man ser at jeg brenner for materialet og går så dypt inn i tolkningene at jeg formelig blør for å formidle det kunsteriske alvoret som ligger bak disse sangene.

For de som aldri får nok av min nokså ensformige humor anbefaler jeg også mine daglige instastories og min uregelmessige oppdaterte Tiktok-profil. Ja, selv på gode gamle twitter hender det at jeg melder noe som man ikke finner andre steder. Men aller finest er det kanskje hvis du følger meg på Spotify, eller?

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter