Oslo drikker aleine

En ny måte å belyse hovedstadsproblemer på

Har koronatiden synliggjort på en ny måte de spesielle problemene en hovedstad står ovenfor? Har resten av landet fått en dypere forståelse av de unike problemstillingene man møter som landets største og viktigste by? Neppe. Men når denne fantastiske låta nå er ute på single, tror jeg folk flest endelig skjønner at det er mye vanskeligere å være hovedstad enn mange tror. Og selv om alkoholmisbruk er et av de største samfunnsproblemer vi har, er det også viktig at å huske på at alkoholkonsum også kan ha en viktig funksjon som virkelighetsflukt og avslapping for folk og byer i utsatte stillinger. Og det er dette Bare Egil Bands nyeste single Oslo drikker aleine handler om. Og ikke bare på single, men også nyeste bidrag i serien Tett på Bare Egil Band. Sangen er forresten hentet fra den kommende plata Norge på kryss og tvers volum 5.

Coveret er det Ronny Haugeland som har stått for.

Og til mandag er det Norges nasjonaldag 17. mai, og i den anledning kommer endelig Bare Egil Bands gratulasjonssang fra grunnlovsjubileumsåret 2014, Ett og et halvt hurra, i en nokså fin videoversjon. Den slippes 16. mai kl. 21.15. Møt opp på Youtube og bli med i diskusjonen om dette er en god sang eller nokså dårlig.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter