Den evige rundreisen fortsetter!

Coveret er som vanlig tegnet av eminente Ronny Haugeland.

I dag kom det endelig en ny utgivelse i den fengende serien Norge på kryss og tvers hvor Egil synger de fengende og folkekjære sangene han har skrevet til by og bygd i vårt langstrakte land. Denne gangen har vi kommet helt til volum 5 som ikke er noe dårligere enn volum 4, som i sin tur kanskje var noe svakere enn volum 3, men langt bedre enn både volum 1 og volum 2.

Hovedfokuset til Bare Egil Band for tiden er mitt nye samfunnsoppdrag som Youtuber. Jeg har satt meg fore å spille gjennom alle sangene jeg noen gang har skrevet (så sant jeg har mulighet til å finne ut hvordan de gikk) og legge dem ut på Youtube i serien Tett på Bare Egil Band. Fra Norge på kryss og tvers volum 5 har jeg allerede lagt ut akustiske versjoner av singlene Oslo drikker aleine og Hold kjeft, Astrid S! samt Åseral, Romantisk Rendezvous på Vrengen bro, Bjørvikua og Inkluderende Trondheimssang. I kveld dukker forhåpentligvis Turistsjefen i Nesbyen opp. På plata får man de langt mer gjennomarbeidede versjonene produsert av Øyvind Blomstrøm med han selv på gitar og en del andre instrumenter, Øystein Frantzvåg på bass og Håvard Takle Ohr på trommer.

De av dere som synes at plata burde komme ut fysisk, kan jo sjekke hvordan det går med folkefinansieringen av en vinylversjon av den gamle plata mi I fyr og flamme i serien Norske albumklassikere på LP. Det er ikke noe stress at det ikke blir noe av den, altså, jeg vil bare påstå at det gir en indikasjon på at markedet ikke akkurat skriker etter fysiske utgivelser med Bare Egil Band, hverken gamle eller nye.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter