Nye låter, nye låter, nye låter

Jeg husker ikke alltid å melde fra, men det kommer altså en ny video i serien Tett på Bare Egil Band hver tirsdag, fredag og søndag kl. 21.15. Hvordan du skal få vite om hvor den dukker opp, er ikke helt klart for meg. Kanskje det går an å abonnere på DuplexRecords på Youtube? Jeg tror det er det beste du kan gjøre. I morgen kommer hyllesten til Hortens lokalavis Gjengangeren. Den er blitt riktig fin, med gitarsolo og greier. Og for et refreng, da! Her er det bare å synge med!

Tidligere i uka fikk vi en innspilling av Illeluktende mann på sykehuset i Kongsberg. En sang som er basert på en meget god notis i Laagendalsposten og som har vært å finne både på plata Norge på kryss og tvers volum 1 og Jo! Virkelig en av de jeg har vært veldig fornøyd med, selv om jeg synes det er alt for vanskelig å spille den gitarfiguren.

Vi har også blitt presentert for enda en Bergenssang i form av Blind vold og buekorps. Ikke den beste, men helt klart heller ikke den aller verste.

Låta Dommedag fra plata Jeg er helt rå har også kommet i en ny versjon. Det var sangen som i sin tid ga meg troa på at jeg klarte å lage en låt i uka til programmet Radiofront og at det kunne komme noen bra ting ut av det på sikt. Det gjorde det!

Erstatt mjøskalk med granitt skulle være en protestsang mot den høyeste toppen i nærheten av Hamar. Jeg måtte sette meg inn i de lokale, geologiske forhold og banka ut denne her som virkelig setter skapet på plass! Glem kampen om rettferd for Britney Spears! Dette er en kamp som er mye mer verdt å kjempe. Og hvorfor har ikke denne flotte låta kommet på plate ennå? Det er jo idioti. Dette er en sak for Norge på kryss og tvers volum 6. Hvis du vil at den skal bli noe av, bør du forresten vurdere å finansiere vinylutgivelsen av Volum 5.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

22. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Sortland Jazzfestival, Sortland Kjøp billett!

23. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Sortland Jazzfestival, Sortland Kjøp billett!

24. september marOder
Arnemoren gård, Ringebu Kjøp billett!

25. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Bærum Kulturhus, Sandvika Kjøp billett!

26. september Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Asker Kulturhus, Asker Kjøp billett!

1. oktober Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Nøtterøy Kulturhus, Nøtterøy Kjøp billett!

2. oktober marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter