Bare Egil Blogg beklager

Huff! Nå har jeg visst virkelig tråkket i baret! I gårsdagens omfattende Vestfoldblogg hadde jeg blant annet et flott videoinnlegg hvor jeg presenterte sangen jeg diktet i forbindelse med det store jubileumet til lokalavisa i Horten, Gjengangeren i fjor. Beklageligvis kom jeg i all hurlumheien i skade for å si at Gjengangeren fylte 125 år. Det var jo som dere alle vet slett ikke tilfelle! Gjengangeren ble selvsagt 160 i år fjor. Det var Karlsens sko i Horten som ble 125 år og det skrev Gjengangeren en sak om. Da blir det jo fort gjort å ta feil! Til Karlsens Sko har jeg jo laget sangen Sko, så dem er det ikke noe farlig med, men for Gjengangeren opplevdes jo denne feilen som litt av et ballespark og jeg vet at de ikke har hatt det så lett i redaksjonen i etterkant. Så som et aldri så lite plaster på såret legger jeg herved ut enda en utgave av Gjengangeren-sangen. Denne gangen live fra Rica Park hotell i Sandefjord torsdag 10. mai 2012, og nok en gang med den samme feilen i introduksjonen, men nå står det i hvert fall riktig her på bloggen og jeg tror nok det er den de fleste forholder seg til!

Til slutt får jeg vel be dere alle om å forlatelse for at jeg faktisk er et menneske av kjøtt og blod som kan gjøre enkelte feilgrep i ny og ne. Og jeg trygler dere derfor om å rekke meg en hjelpende hånd i forbindelse med den sangen jeg skal skrive til sommerens Slottsfjellfestival som et tegn på deres tilgivelse. Til fjorårets konsert i Tønsberg endte jeg jo opp med å skrive en sang om Åsgårdsstrand. Det var faktisk en av de jeg selv var aller mest fornøyd med, men jeg har allikevel litt dårlig samvittighet for at jeg skrev om feil by og føler at jeg må prøve å gjøre det godt igjen. Derfor skal jeg denne gang forsøke å skrive en real kjærlighetssang relatert til Tønsberg. Men for å få til det trenger jeg deres hjelp igjen. Har dere funnet kjærligheten i Tønsberg? Kjenner dere til noen som har gjort det? Vet dere om noen romantiske steder i distriktet? Er det noen steder som særlig blir brukt til det vakreste to eller flere mennesker kan gjøre sammen? Skriv noen kommentarer her på bloggen og gi meg noe å jobbe med da vel. Jeg har mange låter som skal lages så her trengs det innfallsvinkler!

6 kommentarer til “Bare Egil Blogg beklager”

 1. Tonje sier:

  Ekte kjærlighet oppstår ikke før du kommer deg over broen til Nøtterøy

 2. Alicejenta sier:

  Hele Tønsberg sentrum er da et romantisk sted, hvor man føler kjærligheten hele veien! Spesielt fra brygga og opp til fjellet. Kanskje fordi det ligger så mye sjel og historie her.
  Men spesielt er det kanskje akkurat på slottsfjellet, med den vide utsikten, en benk og et forelsket par i solnedgang.
  Så langt det er mulig å forelske seg i en by, så er jeg det! Har falt og ligger langflat for byen… 🙂

 3. Anonymous sier:

  Jeg vet om en jente som har ligget med tre gutter som er brødre, den tredje i rekken ble ligget (?) med i en festivaldass på Slottsfjellfestivalen. Det er en romantisk og fin tematikk for en låt om kjærlighet i Tønsberg.

 4. Anonymous sier:

  En gang kjøpte jeg en kjærlighet på pinne på Esso.

  Jeg skal på Slottsfjellfestivalen i år, kun for å se Bare Egil Band. Så skal jeg dra hjem.

 5. Anonymous sier:

  Sommer, brygga, øl som flyter, glass som klirrer lekkre båte, sol nedgang,jenter med skjørt som kryper opp for vær skål, gutter som blir snakkesalige med vær halvliters bunn, og der før pratsomheten går over i mumling stod han med et blendende smil.Pratsomheten varte helt til taxiene var bort og køen var lang, så synd sa vi og dukket inn på maretim hotel, de hadde bare et enkelt rom, så synd sa vi og tuslet opp på det, det var varmt og vinduene måtte opp, da hørte vi det stønnet fra mange rom ekte bakgårsgårds idyll så fint sa vi jeg , han sovnet jeg dro, bredbeint og fornøyd. Hilsen Realist poeten hehehe

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter