Bare Egil Blogg på dag to.

Først og fremst tusen takk til dere alle sammen! Det har betydd utrolig mye for meg med all den støtten jeg har fått ved at dere alle sammen følger bloggen min og tar del i det jeg driver med, engasjerer dere og gir tilbakemelding. Det har vært utrolig fint å se hvor mye engasjement det er der ute blant dere. Jeg hadde virkelig ikke drømt om at denne bloggen skulle bli så sinnsvakt populær.

Særlig er jeg glad for at sminkebloggen min tydeligvis har truffet en nerve hos dere gutta. Det er jo ikke så lett for gutter å snakke om dette med sminke. Det har i alle år vært et fortiet tema at vi gutter liker for eksempel et godt lag med foundation når vi skal på fjernsynet og være vittige i aktuelle kommentarprogrammer.

Derfor må jeg si jeg var litt nervøs når jeg valgte å lette på sløret og stå åpent fram om sminkingen min på bloggen i går. Men det er deilig å konstatere i dag at jeg bare har fått positive tilbakemeldinger. Både gutter og jenter i alle aldre har skrevet til meg både privat og her på bloggen og takket for at jeg har tatt fram dette tabubelagte emnet og behandlet det på en så skikkelig og lite spekulativ måte.

Mange store sminkeprodusenter har også allerede kommet på banen og sendt meg vareprøver på forskjellige produkter som jeg skal teste ut, og hvis jeg finner noe jeg liker skal jeg presentere det for dere, mine kjære followers.

Nok en gang: takk for at dere er til og takk for at dere har valgt å følge nettopp MIN blogg og ikke bloggen til for eksempel han derre Terje Tysland eller de derre Great Garlic Girls. Dere har tatt et valg og det jeg er dere evig takknemlig for.

Ett kommentar til “Bare Egil Blogg på dag to.”

  1. Bogstad sier:

    Takk for at du takker for enorm respons på foundationbloggen. Det varmer.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter