Bare Egil Blogg

Velkommen til min nye blogg, Bare Egil-bloggen. Og her skal det faenmeg blogges! Det skal blogges så det tyter ut av øra på deg, begynner å renne fra aua dine, ja, det velter ut av samtlige kroppsåpninger.

Jeg skal bli kongen av sosiale medier. Bjørn Eidsvåg kan gå og ta seg ei bolle! Det kan jo ikke være sånn at en gammal gubbe skal være ledende på Twitter, Facebook og andre nymotens sosiale arenaer blant norske artister. Den plassen tilhører vårs ungdomma.

Og Bare Egil er tilbake mer vital og oppegående enn noensinne. La det ikke være tvil om det. Jeg er i fyr og flamme! Det nye albumet kommer på mandag, og det viser en artist som er på sitt absolutte artistiske toppunkt.

Jeg har aldri vært mer kreativ. Jeg spyr ut nye låter i et tempo jeg aldri har vært i nærheten av. Damene elsker meg mer enn noensinne. Jeg kan ta 15 push-ups uten problem!

Og det nye albumet mitt er ikke så halvgærnt heller. Tatt i betraktning at jeg nå vrenger ut av meg et album i året omtrent, mens det tidligere i karrieren kunne gå tolv år mellom hver utgivelse, holder det en helt grei kvalitet. Slett ikke verst.

Og har jeg nevnt at det kommer på mandag? Ikke det nei. Mandag 22. februar kommer det nye albumet. Bare Egil Band i fyr og flamme. Følg med her på Bare Egil Blogg for nyheter og oppdateringer i tida som kommer. Her blir det liv! Rai! Rai!

I kveld kl. 19.55 er jeg forresten med på Nytt på Nytt. Se den eksklusive videoreportasjen bak kulissene fra sendingen under hvor jeg blant annet får anledning til å snakke sminke med noen som virkelig kan det og får mange råd om foundation.

Ett kommentar til “Bare Egil Blogg”

  1. Borghild sier:

    Gleder meg MASSE til å se din briljante opptreden! 🙂

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter