Bare Egil feirer Black Friday på Big Dipper og Youtube

I forbindelse med Black Friday kommer Youtube-stjernen Bare Egil med en signeringskonsert til Big Dipper for å promotere sitt debutalbum Absolutt Ikke som nå endelig foreligger på vinyl. Plata fra 1996 med klassikere som Arne går mot døra, Speider’n, Tagging og Sko har en sjelden evne til å binde generasjonene sammen og er en utmerket julegave til hvem som helst i familien, men kanskje særlig pappa og/eller lillebror, tante, storesøster, grandonkel og svoger. Alle Bare Egil Bands LPer kan bestilles med signatur fra Big Dipper for de som ikke har mulighet til å komme på konserten fredag 29. november kl. 17.00.

https://www.youtube.com/watch?v=2D26FQaVFQk
Drapet på Big Dipper er en morderballade fra platebutikkmiljø. Egil sjæl er grisefornøyd med låta.

I forbindelse med releasen har Egil nærmest gått berserk på Youtube med nye versjoner av både Arne går mot døra og Det vanlige i videoserien Tett på Bare Egil Band. Men nå kommer det virkelig en ekstra godbit. Låta Drapet på Big Dipper ble skrevet til forrige gang han hadde lanseringskonsert i denne fine butikken. Sangen var da i beste fall halvferdig, men fungerte vel likevel helt greit. Nå har den blitt tatt fram igjen, pusset på og framstår som et fullendt verk som Egil selv er meget godt fornøyd med. Dette kan godt få plass på en av neste års mange plater hvis blir tid til en tur i studio en gang i nærmeste framtid oppi all denne jævle youtubinga.

Forøvrig er det verdt å merke seg at musikkvideoen til Æ39 fra Norge på kryss og tvers volum 3 nå omsider har blitt lansert. Det har tatt lang tid å lage den da teknologien har måttet utvikle seg og bli moden nok. Den tar i bruk såkalte deep fakes, avansert bildemanipulering hvor det er mulig å få folk til å tilsynelatende si og synge de merkeligste ting. I virkeligheten er det meste juks og fanteri. Men det er imponerende teknologisk sett og melodien er fin.

Episode 2 av sesong 2. av Bare Egil reagerer på ting har premiere på Youtube kl. 20.30 fredag 29. november.

Avslutningsvis var det selvsagt en glede for fans av Bare Egil reagerer på ting at det nå kommer en episode 2 av sesong 2 til tross for sesongpremierens seerflukt forrige uke. Det var en gedigen skuffelse, men takket være iherdig jobbing og en nedskalering av produksjonsmidlene har det lykkes Bare Egil Produksjonsselskap å få laget en episode til. Men om det ikke snart går bedre med seertallene spørs det om ikke dette blir den nest siste. Alle episodene heretter kommer til å bli den nest siste.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter