Bare Egil i alle kanaler

Jeg føler at jeg seiler i medvind om dagen. Såpass mye medvind faktisk at det blir litt vel mye av det gode. Den som ikke er lei av Bare Egil Band nå, skal i hvert fall bli det i løpet av veldig kort tid – det lover jeg.

I morgen blir jeg å høre på P4 kl 8.30 og på Radioselskapet i P2 kl. 11.00.
I dag var jeg på P3-morgen. Følg med her på BareEgilBlogg for en fyldig videoreportasje fra den herlige seansen. I samme forbindelse kommer det også en ny episode av Egils sminkeblogg, denne gangen med fokus på eyeliner og mascara. I dag fikk jeg også en makeover i en av Grünerløkkas mest fornemme frisørsalonger Billie Bangs Barber Shop & Beauty Bar i regi av NTB. Les mer om dette i din lokalavis i morgen, eller følg med her på bloggen for en fyldig videoreportasje.

De som ikke fikk med seg min noe oppskrytte opptreden på Nytt på nytt kan se det på Nrks nett-TV her. I tillegg kan man se et par gode bortklipte scener her og min egen glitrende bakomfilm her.

I Asker og Bærums budstikke kan du lese mer om mitt mangeårige engasjement for fotball generelt, Stabæk Fotball spesielt og ikke minst om min gripeste hyllest til Bærumkulturens storstue Stabekk kino.

VG og Side2 anmelder begge I fyr og flamme til terningkast 4. Jeg kommer tilbake med fyldige anmeldelser av begge anmeldelsene.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter