Bare Egil spiller i eller på Gressvik

For de som lurte, nådde jeg faktisk fram til konserten på Odins kro på Gressvik på lørdag etter en temmelig lang og anstrengende tur fra Tromsø. Og det ble nok festkveld av de helt store. Helt utsolgt i forkant og etter sigende hundrevis som måtte gå hjem med uforrettet sak, som det heter så vakkert i sangen.

Odins Kro er en fotballpub på Gressvik, et lite steinkast utenfor Fredrikstad og jeg satset på at Fredrikstad ikke hadde noe eget fotballag og at de dermed heier på nabobyen Sarpsborg i denne idretten. Dette viste seg dessverre ikke å stemme helt, da Fredrikstad faktisk har et eget lag som i høst ble sendt ned i 1.divisjon av nettopp Sarpsborg IL. Men jeg åpnet knallhardt med den splitter nye låta Særpingane allikevel. Dette er en sang som egentlig er skrevet til konserten på Rock 51 i Sarpsborg 13. mars, men som alltid fikk en liten prøvekjøring i helga. Under kan dere se en video som viser hvordan det gikk.


Som dere ser sto stemningen i taket og Fredriksstad Blad anmeldte konserten til terningkast 5 i dagens avis. Dessverre bare i papirutgaven, så jeg kan dessverre ikke legge ut en link. Dere får bare tro meg på mitt ord.

Bare Egil Band i fyr og flamme har blitt anmeldt i vaskekete blogg. Hvor perfekt er vel ikke det? Og terningen lander som seg hør og bør på en firer.

Internettmagasinet Grus bragte både forhåndsomtale og anmeldelse av konserten på Blårock i Tromsø på fredag.

Ett kommentar til “Bare Egil spiller i eller på Gressvik”

  1. Kan du ikke legge ut videoene i et format som tillater fullscreen eller litt større bilde? Det er det som er moderne blandt bloggere for tiden.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter