Bare Egil tar parti i Hver gang vi møtes-striden

Årets Hver gang vi møtes-sesong er som kjent mer full av stridigheter og intriger enn noen gang tidligere. «Bare» Egil Hegerberg har ikke selv en musikalsk katalog som hverken kvantitativt eller kvalitativt er sterk nok til å gjøre ham til en egnet deltagerkandidat. Men han gjenkjenner alltid en god mulighet til å surfe på andres suksess og han prøver nå å utnytte seg av oppmerksomheten rundt dette superpopulære TV-programmet til å fremme sine egne, selviske mål. Han har derfor som kjent allerede rekruttert to av årets deltagere, Tuva Syvertsen og Odd Nordstoga til sitt nyeste bandkonsept Bare Egils Spellemannslag, et stjernespekket folkemusikklag som tolker hans musikk og framstiller denne i et uvanlig positivt lys.

Slipper kontroversiell hyllest til Odd Nordstoga

I forbindelse med programmets premiere førstkommende lørdag går han imidlertid et skritt lenger. Han blander seg aktivt inn i striden mellom deltagerne med et partsinnlegg i form av singelen «Alle heier på Odd», som slippes i dag. Denne utilslørte hyllestsangen til Odd Nordstoga ytrer ønske om at det er Odd som skal gå seirende ut av programserien, få hele premiepotten og all æren. Den tar også i detalj for seg Nordstogas sleipe strategi hvor han later som han er både likandes og jovial, for dermed å framstå som en ufarlig konkurrent. Dette beskrives gjennom en humoristisk sammenligning med navnebroren, fotballaget Odd fra Skien, som er kjent for å bruke en tilsvarende strategi. De fremstår som så ubehjelpelige på banen at motstanderen ofte ønsker dem seieren på bekostning av seg selv, noe som nær bragte dem til fjorårets cupfinale. Dette gjør at sangen også fungerer som en utmerket supportersang for Odd.

Odd Nordstoga selv spiller både trekkspill og banjo på sangen, og er også økonomisk bidragsyter til den voldsomme reklamekampanjen i forbindelse med singelslippet. Her blir det superboards og TV-reklamer, i første rekke i Grenlands- og Vinjedistriktet. Det blir spennende å se hvilket utslag Bare Egils innblanding gir. Alle heier på Odd slippes 10. januar. Det er Odds dag i programmet 11. januar. Vil han bli stemt ut allerede på programmets første dag eller får han bli med videre i programserien? Til syvende og sist er det folkets stemme som avgjør. Det blir spennende å følge denne thrilleren utover vinteren.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter