Behov for produkt? Bruk Bytteboden!

Som dere alle vet, braker det løs med Duplexfestivaler på Vestlandet til helga og det gir uante muligheter for flomrammete vestlendinger til å skaffe seg ting de savner. Kanskje noe er blitt borte i vannmassene. Kanskje det er ting man alltid har ønsket seg, men aldri har funnet eller kunnet ta seg råd til. Alt kan skaffes i Bytteboden på Duplexfestivalen. Prinsippet er enkelt: i Bytteboden byttes ting etter forholdet en-til-en. Man har med seg en ting som man legger igjen, noe som gir rett til å forsyne seg med en ting som er der fra før. Ta med noe fint og kom hjem med noe stygt eller vice versa. Her kan alt skje! Husk også penger til lodd i brødlotteriet! Duplexfestivalen 25. Du skal nok dit allerede, ellers hadde du vel neppe lest denne bloggen, men det virker tryggest å reklamere til de som allerede er overbevist. Det er mye mer slitsomt å overtale noen som er skeptisk.

Forøvrig ser jeg at VG helt ukritisk kårer en ny ung, pen jente til landets nye blogg-ener. Det er bare så forbanna useriøst og tendensiøst! Det er så typisk VG bare å fokusere på lesertall, og ikke se på innhold og kvalitet! Dessuten kan jeg ikke forstå problemet til Voe med at det var så mange negative kommentarer på bloggen hennes. Jeg synes ikke det kommer noen negative kommentarer på bloggen min i det hele tatt, jeg. Selv om den er superpopulær! Jeg synes egentlig ikke det kommer noen særlig kommentarer i det hele tatt.

8 kommentarer til “Behov for produkt? Bruk Bytteboden!”

 1. sondre sier:

  Stå på Egil, så sees vi på fredag.

 2. Trond sier:

  Her er en kommentar til bloggen.
  Stå på Egil, hurra, hurra og hurra.
  Mer sminkestoff i bloggen.

 3. Nefilim sier:

  Fy faen lissom, va ær detta for drittblogg a? Står jo ingenting om viktige ting som kan hjelpe meg å få et rævva selvbilde. Helt utruli at denne bloggen finnes og ikke Voe sin blogg.

 4. jonb sier:

  Ta og få av deg det skjegget. Du ser jo ut som Mulla Krekar. Du er en skam for Norge.

 5. jonb sier:

  Har du like sterk hårvekst nedentil?

 6. Det er fordi vi ikke visste om bloggen din. Men det gjør vi nå!

 7. Martin sier:

  Du får naturligvis lite kommentarer siden du ikke sier en eneste kontroversiell ting om bruk av lipgloss eller annet tilsvarende viktig. Bare prøv, så kommer kommentarene løpende.
  Ellers du kan skrive om kosmetikk mer relevant i ditt segment, som vaselin vs spenol. Hvor – tja, er det egentlig steder man ikke burde bruke denslags? Sånn, der gav jeg deg et halvt blogginnlegg nesten ferdigskrevet, jeg har ikke engang tenkt til å forlange fribillett til Duplex på Rocken for det 🙂 (men tar trolig imot, dog)
  *klemme på*

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter