Black Debbath hyller kvinnen med kvinnekonsert på kvinnens egen dag; kvinnedagen

8. mars avholder Black Debbath eksklusiv konsert for alle byens kvinner på Betong i Oslo. Dette som en storslått markering av at bandet i 2007 kommer til å vie all sin tid til å hylle og hedre det feminine.

Senere på året kommer de med en plate som blir en ren hyllest til kvinnen, og de kommer til å spille en serie konserter utover vår, sommer og høst, der kvinner spesielt oppfordres til å komme. Alle som ikke er kvinner oppfordres også til å komme.

Tradisjonelt har Black Debbath slitt med å trekke kvinner til sine konserter. Det har faktisk nå blitt så ille at bandet har måttet gå til drastiske skritt for å bedre på situasjonen. Så langt har det gått, at de nå ser seg nødt til å iverksette en kjønnskvotering av sitt publikum. Og det vi ser konturene av er en soleklar ”win win situation”. Samtidig som kvinnene blir hyllet og får den oppmerksomhet og støtte de så sårt trenger, får Black Debbath gleden av å spille for et publikum som ikke lenger består utelukkende av unge herrer i andre halvdel av puberteten. Målet er å bevise at tungrock og kvinnesak går sammen som hånd i hanske. Og misforstå ikke; Black Debbath brenner virkelig for sin kvinnesak. Av og til må det utenforstående til for å se klart. Og husk, med oss gutta på laget står kvinnen så mye sterkere rustet mot all elendigheten der ute.

Så velkommen skal du være til en aften med kvinnesak og tungrock på Betong. På programmet står så vel tradisjonelle kvinne-tema som likelønn, tidsklemme, det fordreide kvinneideal og retten til like vilkår i arbeidslivet, som mer ukonvensjonelle vinklinger. Det vil forruten bli avholdt et orgasmekurs, og det blir arrangert rockeverksted, der kvinner får lov til å prøve seg som rockemusiker. Vel møtt!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter