Black Debbath stiller sitt kandidatur til rektorvalget ved UiO

Etter sterkt påtrykk fra så vel eksamensvakter som studenter og vitenskapelig og administrativt ansatte, har Black Debbath takket ja til å melde sitt kandidatur for rektorvalget i 2013, til tross for utløpt frist.

Når kun to usle kandidater har meldt sin interesse innen fristens utløp; en fjortis-student som så vidt har kommet ut av bleiene og den grå eminense, Ole Petter Ottersen, kunne ikke Black Debbath dy seg. Ingen er tjent med å overlate UiO i hendene på noen så skrale kandidater. Her måtte en mer solid aktør komme på banen. Debbath viser ansvar.

Som landets fremste utøvere av akademisk stoner-rock, og med en anselig historikk bak seg som formidlere av kunnskap og groove, seiler de opp som ny favoritt-kandidat når det gjelder utsiktene til et mer moderne og fremtidsrettet universitet. Et universitet som våger å tenke nytt, og som anerkjenner rockens kraft og kunnskapsbærende potensiale.

På spørsmål om hva de stiller til valg på; hva som blir deres fanesaker ved en evt tiltredelse, svarer de:
”På sikt ønsker vi å gjøre UiO om til verdens ledende tungrock-universitet. Morgendagens ånds-elite er ikke bare uhyre kompetente faglig sett – altså intellektuelt og kunnskapsmessig overlegne – de er også tøffe, langhåra og rocka. De oser kred. De har vett i skallen og digre baller. Den tørre, støvdryssende og grå tørrpinnen av en akademiker, er historie. Bort med strikkavest og bilbukser, frem med skinnjakke og snake-skin boots. Den nye rasen akademikere er her, klar til å erobre både privat og offentlig sektor!
Men for å oppnå disse visjonære målene, har de satt opp følgende valg-program som må følges til punkt og prikke:
Forelesninger må gjøres om til konserter, der pensum flettes inn i fengende og tøffe rockelåter, og et dundrende sceneshow (med pyroeffekter og svær lysrigg) sørger for at studentene tar i bruk alle sanseinntrykk i læringssituasjonen.
• Black Debbaths seneste plate, ”Nå får det faen meg være rock! Akademisk stoner-rock” gjøres til hovedpensum i alle fag.
• Kantiner og serveringssteder gjøres om til mørke rocke-puber, der det utelukkende serveres øl, Jack Daniels og burger, og jukeboxen hovedsakelig spiller Black Debbath døgnet rundt (hvilket gir studentene faglig stimuli, samtidig som de sjekker damer og nyter pils)
• Alle lesesalsplasser utstyres med eget stereoanlegg, flipperspill og kjøleskap.
• Søkere som ikke liker rock, blir henvist til andre universiteter (UiB, NTNU, UiT (Svalbard))
• Alle jazz- og klassisk-skolerte lærerkrefter ved institutt for musikkvitenskap sparkes ut og erstattes av mer rockekyndige ressurspersoner, som Egil Hegerberg, Lars Lønning, Aslag Guttormsgaard eller Ole Petter Andreassen (fra Black Debbath)
• Alle gradene får rock i tittelen: Bachelor of Rock, Master of Rock, Årsenhet i Rock osv

Som selv den mest kørka exphil-student forstår, har vi i Black Debbath planer og visjoner klare for hvordan vi skal gjøre UiO om til en av de fremste utdanningsinstitusjonene i Europa, ja kanskje også i hele verden. Vi lover å gjøre vårt fremste hvis du stemmer på oss. Kunnskap er rock!”

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter