Black Debbath tar saken for deg i ditt eget lokalmiljø!

Er du trøtt av at ingen hører på deg? Er du lei av at dine fanesaker blir ignorert? Nå kommer den femte statsmakt, Black Debbath, til ditt vesle bedrøvelige drittsted for å påvirke lokalpolitikken der direkte. Og vi ønsker dine innspill til hvilke saker som er viktige i ditt nærmiljø.

Har du en lokal fanesak? Kanskje en nabo du misliker? Et tre du vil ha fjernet? Er ikke rutetidene på bussen etter ditt velbefinnende? Black Debbath tar saken. Mener du at den kommunale saksgangen er for langsom? Debbath setter søkelyset på det. Uansett hvor liten saken din er, uansett hvor opplagt det er for alle at du har feil, Debbath legger fram ditt syn under et av våre tallrike folkemøter rundt i landet den kommende tiden.

Gå inn på konsertlista og se når vi kommer til din hjemplass og send så en melding til bandet med en kort redegjørelse for hva du ønsker å oppnå og hvor du bor. Du kan sende meldingen på Twitter til @BlackDebbath, som en melding til oss på vår Facebookside eller gjennom en kommentar til dette innlegget.

Ett kommentar til “Black Debbath tar saken for deg i ditt eget lokalmiljø!”

  1. Tom Erik Johansen sier:

    Hei. Vi i Hamar trenger hjelp til å igjen få muligheten til å få tatt oss en øl på serveringsstedene etter kl 01:30! Det hadde vært fint om BD kunne komme med en høringsuttalese til «Komité for Velferd» i Hamar Kommune om å revurdere sin innstilling om å beholde dagens føkkings latterlige skjenketider. Det eneste disse skjenketidene fører til er lekkasjer av tørstinger til f.eks Brummunddal og Elverum.

    http://www.hamar.kommune.no/getfile.php/Bilder/Hamar/Artikkelbilder/Organisasjonen/R%C3%A5dmann%20og%20staber/H%C3%B8ring2012%20alkohol.pdf

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter