Black Debbath avholder valgkonsert

-Den femte statsmakt viser vei i politikkjungelen og inviterer til en brennaktuell, politisk aften. På programmet står – forruten tungrock av ypperste klasse – blant annet en opphetet debatt mellom TROND GISKE (AP) og LARS LØNNING (BD). Det vil videre være appeller, og ikke minst avholdes et prøvevalg. Dette for å avgjøre (en gang for alle) hvor den engasjerte tungrocker befinner seg i det politiske landskap. Litt lett servering blir det og sørget for.

Er du lysten på et annerledes valgmøte, fritt for rævslikking og tulleball, men med fokus på de virkelig viktige sakene (EF-medlemskap, operaens beliggenhet, faunapolitikk etc), og med masser av god kvalitetsrock, ja så kom på Garage fredag 9. sept!

Slagord for anledningen:

-Giske kommer! Kommer du?

-Ikke vær en hjemmesitter! Gå på gig! Se, det nytter!

-To ord på snei, Debbath spiller for deg!

-Virre virre vapp, Garage er inn en dør og ned en trapp!

-Nam nam sviske! Se der kommer Giske!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

4. mai marOder
Vesle Kinn, Florø Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter