Hegerberg irrettesetter Dagsavisen

Egil Hegerberg

Black Debbaths Egil Hegerberg reagerer på en unøyaktig reportasje i dagens Dagsavisen, og tar til motmæle med dette brevet.

Slurv og usannheter i Dagsavisens artikkel om julekonserter

Dagsavisen presenterer i sin sak den 22.11.06 om julekonserter den særdeles grove og usanne påstanden at Black Debbath på sin ene konsert på John Dee vil tjene kr 50.000,-. Dette medfører selvfølgelig ikke riktighet og jeg vil gjerne få peke på en rekke feil og mangler i dette regnestykket.

For det første opereres det med en billettpris som kun er 80,- kr. høyere enn den reelle prisen til det angjeldende show. Dette er åpenbart et alt for lavt anslag. Som alle vet blir brorparten av billettene til et slikt show solgt på svartebørs for en langt høyere pris enn pålydende. Et riktigere anslag er nok her 700,-.

I tillegg har artikkelforfatteren unnlatt å ta med inntekter fra salg av t-skjorter og cder, tonoavgift, turnestøtte fra FFUK, annen offentlig stønad, ølsalg, brussalg, inntekter fra basaren som vil bli avholdt og prostitusjon. Black Debbath vil også åpne for donasjoner fra velstående konsertgjengere som føler seg ekstra gavmilde i anledning jula og sende rundt en hatt som folk kan putte pengene sine i. Dermed vil Black Debbaths totalinntekter for sin ene julekonsert være ca. 2.000.000,- noe som er helt på høyden med alle disse andre bandene.

Mvh

Egil Hegerberg

Black Debbath

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

29. september Thulsa Doom
Aladdin Scene, Halden Kjøp billett!

30. september Thulsa Doom
Rockeklubben i Porsgrunn, Porsgrunn Kjøp billett!

30. september marOder
MIR, Oslo Kjøp billett!

7. oktober marOder
Lundetangen Pub, Skien Kjøp billett!

20. oktober marOder
Odalen Rockeklubb, Odalen Kjøp billett!

21. oktober marOder
Brønnøya Velhus, Asker Kjøp billett!

25. oktober marOder
Rekord Bar, Drammen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter