De binære ting

Framtidsskrekk sang Ole I’dole om på sitt debutalbum som nylig ble gjenutgitt på CD for første gang i Christer Falck og co’s banebrytende serie med Norske albumklassikere, hvor også Per Bergersens fantastiske plate PB nettopp ble folkefinansiert på rekordtid. Her blir altså god gammeldags analog musikk fra før dataens tid omgjort til enere og nuller og gjort tilgjengelig for oss her i den framtida som I’dole i sin tid var så redd for. Men var det så farlig da?

Teksten finner du selvsagt i den store tekstdatabasen her på sida.

Vel, det er fortsatt noen som er redd for hva framtida skal bringe og jeg forsøker å døyve deres frykt gjennom å spy ut en endeløs strøm av sang og musikk. Denne perlen av en satireaktig låt er skrevet til et seminar om ett eller annet under Arendalsuka for noen år siden, men den er like aktuell i dag. Det er det som er så flott med mine sanger. De går aldri ut på dato. Jeg vil også minne om at jeg slapp to ganske fine videoer forrige uke. En bursdagshilsen til supergitarist Brynjar Takle Ohr fra Spidergawd og El Cuero (og Ikke Bare Bare Egil Band Band).

Og en ganske fin versjon av (jeg vet ikke) Hvordan man gjør fra min egen favorittplate (blant mine egne plater vel og merke), Null.

Lanseringstidspunktene for nye videoer i Tett på-serien er nå hver tirsdag og fredag kl. 21.15 og allerede på fredag er det klart for en av de mindre klassikerne fra debutplata mi Absolutt Ikke.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter