Den femte statsmakt endelig på vinyl

Black Debbath fullfører nå første del av vårt ambisiøse reutgivelsesprogram og slipper for første gang klassikeren Den Femte Statsmakt fra 2004 på deilig, deilig tung vinyl. I sakens anledning dukker vi også opp på Big Dipper, spiller plater og signerer skiver 26. april. Der blir det også mulig å kjøpe seg de tre første platene våre, Tung, Tung Politisk Rock, Welcome to Norway og Den Femte Statsmakt og de to siste, Nå får det faen meg være rock – Akademisk Stoner-rock og Universell Riffsynsing. Og i tillegg har de plater med så vel Thulsa Doom som Bare Egil Band og Maroder det er mulig å få signert.

Og det beste av alt: Hvis du ikke har anledning til å komme, kan du bestille platene fra Big Dipper og få dem tilsendt ferdig signert.

Her er hva Big Dipper har å si om denne plata:

Den Femte Statsmakt, også kjent som Ollis, Lars, Egil og Aslak, enda bedre kjent som Black Debbath kommer til Big Dipper for å hilse på deg og være DJ’s og fylle Big Dipper med sin karisma. Sterk musikk over anlegget, gode venners lag og signering av deres KLASSIKER: Den Femte Statsmakt.

Og for en plate det fremdeles er. Alt maset om at «hadde de bare sunget på engelsk så hadde de sikkert blitt stjerner» forsvinner fortere enn kaldt hveteøl på en solrik dag, og det ene knallfete riffet avløses av den neste briljante sanglinja helt til mesterverket er fullendt. For en god plate.

Og nå foreligger omsider dette vidunderet av ei plate på vinyl for første gang. Etter at Black Debbaths første plater Tung, Tung Politisk rock og Welcome to Norway har blitt nyutgitt til stormende jubel.

Dersom du ikke har mulighet til å komme til oss for å handle din egen Black Debbath-plate og få den signert, så kan du handle den på vår nettside. Her: http://bigdipper.no/vinyl/metal_hardrock/lp/black-debbath-den-femte-statsmakt-lp-gtdlp6007-p0000044765

Der kan du jo også handle plater med andre band som er i nær familie med Black Debbath, så fikser vi signaturer fra de som er tilstede. Eksempelvis medlemmer fra Bare Egil Band, Maroder og Thulsa Doom.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter