Den lille mannen og Den femte statsmakt

Hvem kan hjelpe Den lille mannen når den den utøvende makt utøver makt mot Den lille mannen selv? Når hverken dømmende eller lovgivende makt vil hjelpe deg, og ei heller den fjerde statsmakt, pressen?

Da er det kun en utvei, nemlig Den femte statsmakt. Ollis, Lars, Egil og Aslag. Med andre ord Black Debbath.

Dessverre er det ikke alle som er kjent med Den femte statsmakt, og derfor har Black Debbath nå laget en informasjonsfilm som viser hvordan man går frem for å få hjelp av siste instans. Informasjonsfilmen hadde premiere i går kveld i en fullsatt Sal B på Kino Cafe Ska.

Når det gjelder filmen har Black Debbath og regissør Jarle Medhus på en glimrende måte klart å få fram budskapet, båret fram av glitrende skuespillerprestasjoner av Espen Torkildsen, Audun Tylden, L-P Lorentz, Henning Solvang og Hugo Alvarstein, alle kjente navn i norsk informasjonsfilmbransje.

Filmen synliggjør Den femte statsmakts posisjon i samfunnet ved å ta for seg et helt dagligdags eksempel på de andre statsmaktenes tramping på Den lille mannen, og hvordan Den lille mannen skal gå fram for å få hjelp.

Mange vil kanskje si at «dette angår ikke meg, jeg blir nok aldri herset med at statsmaktene», men husk da at dette kan ramme hvem som helst og når som helst. Ingen er skånet. Det kan derfor være en investering for fremtiden å få med seg denne informasjonsfilmen, så er du på den sikre siden

Første sjanse for å få med seg filmen er i informasjonsfilmaktualitetsprogrammet Absolutt underholdning på den ikke-statlige og frie kanalen TV2. Programmet er såpass viktig at det sendes to ganger, første visning er kl. 19.00, den neste kl. 03.50.

Deretter vil det åpne seg muligheter for å se filmen i andre programmer som i større eller mindre grad tar for seg informasjonsfilmer, som Sone 2, Svisj, Blender og ZTV. Det er bare å henvende seg til de respektive programmene og si «jeg vil se Black Debbaths film Den femte statsmakt på TV!»

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter