Den nye plata nærmer seg!


Nå er jeg helt i innspurten med å gjøre ferdig «Norge på kryss og tvers vol. 1» og jeg tror jeg må koste på meg et ord eller to om hvor fornøyd jeg er med meg sjæl. Dette blir intet mindre enn et kanonalbum! Låtskrivinga er et godt hakk over det man pleier å kunne forvente av han derre Bare Egil Band og produksjonen er intet mindre enn overdådig. Bandet var i storform hele veien og lekre detaljer i stryk, koring, orgel og perkusjon løfter det hele til nye høyder. Jeg vet at jeg er en smule inhabil og at jeg har en tendens til å synes det jeg selv driver med er bedre enn det strengt tatt er, men der den gjengse Bare Egil Band-plate ligger på terningkast fire, er denne skiva faktisk oppe og snuser på femmer’n. Bildet over er hentet fra Tønsberg Blads reportasje fra konserten på Lille Holmestrand Kafé hvor Sardinfabrikken i Holmestrand ble framført første gang.

Et ord eller to burde absolutt sies om designtrollmannen Christian Bloom som nok en gang leverer et cover i internasjonal toppklasse, men det får kanskje vente til coveret kan presenteres i all sin prakt. Det er i hvert fall synd og skam at det ikke selges plater lenger når innpakningen blir så fin som dette. Jeg gruer meg til å kjøre på gjenbruk med paller med kunst av så høy kvalitet, men slik har altså verden blitt. Over her kan man forresten se en lang og fyldestgjørende reportasje fra barnekonserten på Kongsberg jazzfestival hvor Kom til Kongsberg ble framført første gang.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter