Det har ikke slått meg

Det har ikke slått meg at det kommer ny Bare Egil Band-plate til fredag.

Av og til er jeg litt glemsk av meg. Det er ikke alltid jeg tar inn over meg at jeg driver i en bransje hvor man bør drive kontinuerlig selvpromotering, særlig i forbindelse med at man kommer med nye utgivelser. Det hadde for eksempel ikke slått meg at jeg kommer med ny Bare Egil Band-plate til fredag. Derfor har jeg laget en ny versjon av låta «Jeg har aldri slått deg» fra angjeldende plate. Dette er en av mine andre spesialøvelser, å parodiere låter som få eller ingen har hørt ennå.

På fredag kommer altså plata «NULL», en plate som er oppkalt både etter markedsføringsbudsjettet sitt og hvor mange anmeldereksemplarer jeg har sendt ut. Det er den beste Bare Egil Band-plata på lenge og den beste på en lang stund. Den kommer på vinyl hvis transportøren slutter å kjøre rundt i Norge med den på lasteplanet og leverer den dit skal. Hvis ikke kommer jeg til å lage en låt om dem, så kan de se hvor gøy det er at jeg lager ei låt om dem. Det ække så jævla gøy, skal jeg si deg.

På fredag spiller vi på Spydeberg Rock Festival og på John Dee med det eminente Ikke Bare Bare Egil Band Band. Det blir jævla stas og av en eller annen bisarr grunn er det fortsatt mulig å få kjøpt billetter begge steder. Bandet består av Øyvind Blomstrøm, Øystein Frantzvåg, Håvard Takle Ohr, Arthur Kay Piene og Rolf-Erik Nystrøm i tillegg til han dåsemikkelen på sang, som dessverre trekker det musikalske en god del ned.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter