Dramatisk nestenulykke i rommet for Black Debbath

Som dere alle vet har Black Debbath i hele år vært på intergalaktisk turne på jakt etter mer intelligente livsformer i å spille for ute verdensrommet. Dessverre har det hele ærlig talt ikke vært 100% vellykket. Arrangørene har nesten ikke vært til stede, det har vært dårlig atmosfære mange steder, tynt oppmøte og mye doven øl. Det har også vist seg å være vanskelig å få musikken til å bære i lufttomt rom. I tillegg har det  i stor grad manglet egnet infrastruktur, backline og gode støtteordninger; og Music Norway har bare i liten grad vært til noen hjelp. Så i dette øyeblikk er vi på vei tilbake til jorda for å spille på Rockefeller førstkommende fredag sammen med Year of the Goat og Grand Fuzz. Som vi sier: «Det er tross alt bedre å spille for uintelligent liv, enn ikke noe liv i det hele tatt.»

https://youtu.be/4oxNu51cV6g

For å skape blest om arrangementet har vi laget denne entusiastiske hilsningsvideoen fra romskipet. Her går det fram at vi har mottatt en intergalaktisk spellemannpris på Neptun, Venus eller der omkring, så helt mislykket kan jo ikke turen ha vært. Som dere ser er humøret i det hele tatt på topp. Men så skjer det noe dramatisk i det vi går inn for landing. Du vil ikke tro hva som skjer når vi skal sette ned romskipet!

https://youtu.be/Ugzk6vQHpiY

Heldigvis går det bra til slutt, så vi kommer fram til konserten og den kommer til å bli fullstendig kick ass! Det er også god grunn til å få med seg begge supportbandene. Grand Fuzz er to dødssjarmerende ungjenter fra Trondheim som lover noen spennende nytolkninger av vår egen musikk. At vi har fått med oss svenske Year of the Goat har fått musikkanmelder og entusiast Asbjørn Slettemark til å gå av skaftet av begeistring. «IKKE GÅ GLIPP AV DETTE SUVERENE BANDET!» skriker han på sosiale medier som Twitter og Facebook. «DE LIGNER LITT PÅ GHOST OG DE ER OGSÅ FENGENDE GLADSATANISTER!» fortsetter han. «DERE BURDE KOMME PÅ DENNE KONSERTEN!» Han har sogar tatt seg bryet med å sette sammen en liten spilleliste på Spotify med sine personlige favoritter av bandet slik at man kan lytte seg litt opp før man ankommer spillestedet på fredag. Kjøp billett her.


Blackdebbath-fbcover2

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter