Drammen ruler big time!

Du verden for en spektakulær dag på jobben! Settlistegeneratoren hadde gått berserk i å plukke fram obskuriteter, publikum var lydhøre og velvillige og n’ je kvitterte med en av mine beste konserter noensinne. Det synes jeg jo støtt, men i dag hadde jeg nok litt ekstra rett, tror jeg.

Det ble gjenhør med lokale perler som Sangen om Sande og Alle hjerters dag i Drammen. Det ble Radiofront-låter som Hvorfor ser du så rart på meg? og Endelig skjer det noe og en gnistrende versjon av Jeg fuckings hater spøkelser. Det ble en enda bedre Sarpsborgs vakreste rose enn i Sarpsborg sjæl og det ble ønskekonsert til slutt. Men først og fremst handlet det i kveld om de to nyskrevne låtene Kongen av Lier og Drammen stasjon har fått fine nye skilt. Førstnevnte var jo grei skuring; det var kveldens settlistegeneratorskapte oppgave – nok en morderballade; overraskende bra låt.

Men det var låta Drammen stasjon har fått fine nye skilt som tok kaka denne kvelden på Buddy. Inspirert av ankomsten til Drammen, skrevet på brua over elva og under soundcheck og framført komplett med multimediashow. Det blir ikke bedre enn dette. Jeg håper jeg kan få lagd en liten Youtube-collage som viser hva det er snakk om. Under her kan dere se hva som inspirerte låta, og over kan dere se hva jeg hadde på meg. Jeg tror dere begynner å forstå at dere burde fått med dere denne konserten. Det er ikke så mange som er akkurat som denne.Settlista ble vel omtrent som dette:
Sangen om å være forelsket
Ti lagate
Hils Paul Stanley
Bloggsangen
Hvorfor ser du så rart på meg?
Endelig skjer det noe!
Jeg fuckings hater spøkelser
Sangen om Sande
Sarpsborgs vakreste rose
Kongen av Lier
Alle hjerters dag i Drammen
Drammen stasjon har fått fine nye skilt
Kjøp skjorter
Vaske meg sjæl
Arne
Du bråker så fælt
Pump opp Oljen
Kjærlighet mellom muslinger
Hammer av saft
Motkrise
Asfalt

3 kommentarer til “Drammen ruler big time!”

 1. Syrtveiten sier:

  Hils Paul Stanley er fantastisk. Den må bli en klassisk gjennomganger i alle forestillingene dine framover. I hvertfall til jeg har fått hørt den 🙂

 2. daniel sier:

  hei det er daniel jeg jobber hos blogg vill ha deg med på et intervju ring meg så fort som mulig 91545267

 3. Anonymous sier:

  Enormt bra setliste!
  Gjenhør med gamle godbiter som Motkrise og Hils Paul Stanley.
  Du er flink til å variere. Ta og spell disse to når du spiller for oslostudentene i august da, så er du en grepa kar! (selv om du strengt tatt er det uansett, det kan jeg ikke ta i fra deg.)

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter