Duplex tar over Drammen 2. april

Den gedigne rockeklubben i Drammen, Union Scene feirer 20-årsjubileum i disse dager og skal ha en grandios festkonsert i sine egne lokaler 2. april. I den forbindelse har de hatt vett til å kalle inn enda eldre krefter til å underholde, nemlig et kremlag fra stallen til selveste Duplex Records.

kongenlierNY01

Bare Egil Band vender nok en gang tilbake til Union og benytter anledningen til å slippe låta Kongen av Lier, en morderballade om en fruktbonde som går berserk og kverker en av Dolly Dimples ansatte i avdelingen i Erik Børresens Allé. Den kommer allerede langfredag 25. mars og vil ikke bare puttes i Kvart Potte, den allerede myteomspunnede nye spillelista fra Duplex Records, men den vil også være første nye innlegg i Bare Egil Bands nye serie med fylkesvise samlinger. Den lenge lovede platen Büsker Dü har nå endt opp som en spilleliste med Bare Egils foreløpige sanger fra fylket, men det loves at den raskt skal fylles opp med nyere innspillinger av til dels helt akseptabel kvalitet. Det skal selvfølgelig også lages en splitter ny låt til konserten, men om den blir bra nok til å bli gitt ut er foreløpig et åpent spørsmål. Det som derimot er sikkert er at det i løpet av året vil rulles ut stadig flere fylkevise samlinger hvor sanger fra forskjellige deler av landet blir organisert etter geografisk tilhørighet i hver sin spilleliste med fra en til tre fylker per liste.

cover busker du

I tillegg vil Black Debbath gjøre en av sine sjeldne 2016-opptredener med i hvert fall en ny låt i bagasjen i Drammen 2. april. Men selveste rosinen i pølsa er selvfølgelig en sjelden konsert med De sørgelige restene. Og ikke nok med det; de slipper i forbindelse med denne konserten sitt magnus opus Alle elsker min sæd 1. april, en låt som kommer til å være på alles lepper i 2016, det kan vi slå fast allerede nå. Det er virkelig ingen aprilsnarr. Den fikk sin radiodebut på Kvegpels på Radio Nova 16. mars og podcasten av det programmet kan lastes ned noen uker til på en eller annen måte fra denne linken http://kvegpels.oddmundo.com/siste. Benytt anledningen til å bli en av de første som får høre dette udiskutable mesterverket! Dette blir en av de virkelig store låtene fra Kvart Potte og det er nok temmelig nær 100% sikkert at denne blir så populær at den ikke har nubbesjans til å få bli med på den folkefinansierte kassettutgaven av spillelista, for der er det som kjent bare de minst spilte låtene som får lov til å være med.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

23. juni Bare Egil og Aslags enda mer superpopulære barneshow
Cornerhagen, Bergen Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter