Egil kaller Vestlandet

bareegilscatter24x24

Jeg er vel nå omtrent halvveis i høstens seiersrunde med jubileumskonserter landet over og det er tydeligvis stort for både meg og dere. Forrige uke bød på fulle hus i Bodø, Mo i Rana og Trondheim og en forfriskende kjøretur mellom de to siste når flyet bestemte seg for at det ble for slitsomt å komme innom Mo i Rana for å ta med passasjerer på en lørdag. Tusen takk til sjåfør Jan Robert for jævla sporty innstilling til bruk av lørdagskvelden. Og takk til Berre Bryggeri som bød på forfriskninger til reisen i form av et spesialbrygget Bare Egil Brigg. Fine greier! Og takk til Samfundet som bød på den kanskje største stemningen så langt, noe som ikke sier så reint lite.

thesognof

Neste uke står Sandnes, Stavanger, Bergen og Ålesund for tur og jeg kommer selvfølgelig med en splitter ny singel i sakens anledning, den brillefine Alle i Stavanger scatter i et liveopptak fra turneen i 2014. Og som b-side/ekstraspor byr jeg på selveste Værfast på Ulriken fra samme turne. Begge er å finne i den fylkesvise samlingen The Sogns of Horda and Roga, som samler mine vestlandssanger. Er ikke så mye musikk der ennå, men det blir jo et påfyll av nye potensielle sanger etter neste helg. Det blir selvsagt urpremierer hvert sted på enda nyere låter (selv om de nok ikke blir utgitt med det første). Til sangen Ikke drep meg i Sandnes trenger jeg fortsatt noen innspill på gode stedsnavn i og omkring Sandnes Sentrum. Sangen om Rådhuset i Stavanger kan også trenge noe geografisk påfyll eller noen gode historier om angjeldende bygning. Jeg lager også en sterk politisk vise om diskusjonen rundt Bybanen i Bergen. Er det riktig at det er snakk om å legge traseen over Bryggen? Jeg håper det ellers bortfaller mye av premisset for den sangen jeg har laget så langt. Diskutér! Til Ålesund er det litt blankt ennå. Skal være en skillingsvise om kjøpesenteret i byen. Noen som har innspill? Ellers blir det kanskje en homage til DeLillos som jeg skal spille sammen med. De har jo nettopp sluppet det utmerkete albumet Peiling på seiling med bl.a. singelen Aldri epleslang. Kanskje jeg skal lage min egen epleslanglåt?

Ellers kan jeg melde at jeg fikk Audun Tyldens minnepris forrige uke, noe som var svært trivelig og ærerikt. Singelen 2 Sko med Jaa9 og OnklP ser ut til å gjøre det riktig bra ute i det virtuelle. Og Dupli spilleliste Trafikksangboka får en ny låt i dag i form av Trafikkrisiko med De sørgelige restene. Den ligger selvsagt allerede i listene Duplex nyeste og Duplex komplett sammen med Bare Egil Bands nye single.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter