Endelig skal også mødrene få sitt!

Bare Egil og Aslags superpopulære barneshow spiller for tiden mest på skoler i regi av Den kulturelle skolesekken og Rikskonsertene. På grunn av det store menneskelige forfallet i den oppvoksende slekt har vi blitt pålagt det tunge arbeidet med å reise land og strand rundt for å styrke ungdommens moral og etiske kompetanse med vår strålende forestilling.

Som den oppmerksomme bloggleser sikkert har fått med seg har vi i vinter allerede vært et par uker i Finnmark hvor vi har avhjulpet mye frustrasjon og svartsyn i en nederlagsdømt region, og snart har vi fullført et par uker i Telemark også. Dette er absolutt vel og bra; jeg tør ikke tenke på hvordan det skulle gått med vår ungdoms kulturelle utvikling hvis ikke n’ Aslag og n’je var ute jevnt og trutt og inspirerte og informerte den oppvoksende slekt om alskens viktige aspekter ved voksenlivet og verden for øvrig..

Men det er klart at denne måten å turnere på også medfører en viss grad av frustrasjon for store deler av den norske befolkning. For det er vel ikke til å stikke under en stol at dette showet har en vel så stor appell til mødre som til barn, og at mødrene beklageligvis er avskåret fra å besøke disse opptredenene med mindre de tilfeldigvis også avtjener som lærer og/eller vikar i skolevesenet. Denne frustrasjonen kan også avleses i statistikker fra norske apoteker, hvor pillebruken går signifikant i været etter at vi har besøkt omegnen uten å gi de stakkars, kulturelt sulteforete mødrene anledning til å se vårt velkomponerte show, og ikke minst henge med oss etterpå for en liten cocktail og så ser vi hva kvelden bringer. Ikke sjelden medfører jo det også at at mor blir mor igjen, og dermed er sirkelen sluttet. Med tid og stunder kommer til en ny publikummer til det superpopulære showet og dermed har Aslag og ‘n je sikret framtidige inntekter til betaling av eventuelle barnebidrag.

Nå kommer det i hvert fall en kjærkommen anledning for hele familien å få del i herligheten sammen. For ingenting binder vel en familie mer sammen enn når de kan ha en vidunderlig kulturell opplevelse i fellesskap, noe de alle kan finne stor glede av! Den store barne- og familiefestivalen Miniøya hatt hatt vett og klarsyn til å booke oss til lørdag 9. juni. Det blir en festdag av de sjeldne. I tillegg til oss opptrer bl.a. Razika, Honningbarna og Meg og kameraten min (HGH).Og dagen etter kan man bl.a. se Det är jag som är doden og DeLillos. Tjo hoi!

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter