Er KBK umulige å slå?

Det har vist seg gang på gang at mine mange fotballsanger (samlet på platene Heia Norge og Seiern er vår?) har vært skummelt forutseende. Mange har kalt meg en norsk fotball-Nostradamus og det florerer med konspirasjonsteorier på internett om at jeg har bestukket både dommere og lag og i prinsippet kontrollerer internasjonal toppfotball helt ned til detaljnivå. Alle husker hvordan jeg lagde sangen Særpingane taper aldri hvorpå Sarpsborg sluttet å tape og spratt oppover i divisjonene. Det samme skjedde med Kristiansunds stolthet KBK. Jeg skrev sangen KBK er umulige å slå, og dermed ble de nettopp det, umulige å slå.

Det som selvsagt blir problematisk er når to av de lagene jeg har laget slike sanger om møtes. Hvordan går det når et lag som er umulig å slå møter et som aldri taper? Jeg vet ikke, for jeg følger ikke så nøye med på denslags. Derfor spør jeg dere, mine trofaste fans, hvordan går det egentlig med KBK nå etter den clairvoyante sangen? Jeg vet at den funket en stund, men gikk den så ut på dato? Det er ikke så lett for meg å følge med på alt sammen. Jeg har jo nok å gjøre med å prøve å få ut en sånn ny Tett på Bare Egil Band-video hver mandag og torsdag kl. 18.00. Jada, jeg vet at det ikke er så mange som er interesserte i det, men det holder meg sysselsatt i en litt strevsom tid, da.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter