Et perfekt par

I morgen (fredag) er det tid for en ny videopremiere. Et perfekt par er hentet fra min egen Bare Egil Band-favorittplate Null og den er vel det nærmeste jeg har kommet det jeg ettersøker i sangen Jeg vet ikke hvordan man gjør fra samme plate, en vaskekte kjærlighetssang helt blottet for ironi. Helt blottet for ironi er den selvsagt absolutt ikke, så helt i mål er jeg jo på ingen måte ikke, men med alderen kommer jeg dit kanskje til slutt?

(jeg vet ikke) Hvordan man gjør er sangen hvor jeg ettersøker en vaskekte kjærlighetssang. Er Et perfekt par løsningen?

Sangen kom i sin tid med en flott og påkostet video fra tegneseriemesteren Flu Hartberg med herlig designhjelp fra like mesterlige Ronny Haugeland, mannen bak Bare Egil Bands coverkunst de siste årene, og filming fra selveste LP Lorentz. Forbløffende få har sett denne videoen, men det kommer nok til å endre seg nå, så som jeg blogger om den, tenker jeg! I musikkvideoen er musikken selvsagt produsert av Øyvind Blomstrøm og det er Håvard Takle Ohr og Øystein Frantzvåg som spiller trommer og bass mens Blomstrøm spiller det meste annet så vidt jeg husker. Deilig vestkystpop der, altså.

Teksten til Et perfekt par finner du selvsagt som alltid i Duplex Records omfattende tekstdatabase. Der finner du det meste av tekstene til Bare Egil Band og mange av de andre bandene fra Duplex Records. Er det noe du savner der, så gi oss et hint. Det er antageligvis bare en forglemmelse. Vi har på ingen måte full oversikt over hva vi driver med.

Ellers tøffer Tett på Bare Egil Band-skuta ufortrødent videre med nye videoer hver tirsdag og fredag kl. 21.15. Følg gjerne DuplexRecords på Youtube for å få med deg når de nye videoene slippes og kom også med ønsker hvis det er en spesiell låt du ønsker at jeg skal tolke, så skal jeg i hvert fall vurdere det. Jeg ligger nå så langt foran publisering at det kommer til å ta litt tid før eventuelle ønsker blir oppfylt, men jeg er glad for forslagene uansett.

Legg igjen en kommentar

Kommende konserter

7. juni Bare Egils Spellemannslag
stord arena, Stord Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Lyse netter, Moss Kjøp billett!

8. juni Bare Egils Spellemannslag
Miniøya, Oslo Kjøp billett!

13. juni Bare Egils Spellemannslag
Kafé Skuret, Trondheim Kjøp billett!

14. juni Bare Egils Spellemannslag
Vervenfestivalen, Horten Kjøp billett!

15. juni Bare Egils Spellemannslag
Villa Sole, Jessheim Kjøp billett!

20. juni Bare Egil Band
Mjøsas ark, Kapp Kjøp billett!

? Se fullstendig konsertoversikt

Norsk Barsk Metal

Hele Duplexkatalogen

Mailliste

* nødvendige felter